夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

有冇人同日本人拍緊拖? 大家交流一下?

民房

Re: 有冇人同日本人拍緊拖? 大家交流一下?

唔一定係日本人, 其他國家都得嫁. 分享下啦!

大宅

同日本仔拍拖之前,記得了解下佢對釣魚台、慰安婦的意見

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

其實釣魚台,慰安婦呢d問題都唔關事gei, 始終係上一,二代既問題, 呢代既日本人都控制唔到, 緣份黎到就一發不可收拾

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

男爵府

其實如果係日本男人香港女人既配搭, 可能會相處得幾辛苦 :-| 你男朋友係日本人? 係日本定香港?

複式洋房

man4good 寫道:
同日本仔拍拖之前,記得了解下佢對釣魚台、慰安婦的意見

哈哈~~係呀~~
費事第日結婚後,兩公婆一齊睇新新聞先知意見不合.
我愛鱆魚&小b~

民房

佢係日本人. 所以咪想清楚佢地同香港男人既分別!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我覺得日本人好講誠信的, 唔喜歡人地講大話~

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我見我公司既架佬,
咖啡要女同事斟埋拎比佢,
不過得架妹啋佢,
我地香港人梗唔會幫佢斟!
開門唔會幫D 女人拉住既,
一定男人行先女人行後,
我見佢地成班日本人出去係咁。
日本人對老婆呢….
我見我舊老板,佢老婆成日跟佢尾,
我地傾計佢老婆好少出聲,
只在陪笑,佢老婆都係日本人。

別墅

我個好朋友以前同過日本人拍拖. 當時他在HK做野. 相安無事, 我個FRIEND仲好開心. 不過個男仔後來要返日本, 佢地開頭都冇事, 後來我個FRIEND去日本搵佢時, 好多時候佢D表現同係HK時係好唔同. 例如行街佢唔會拖我個FRIEND隻手(我個FRIEND拖佢佢都FING開), 永遠行前我個FRIEND一至兩個身位...etc. 我個FRIEND先知其實佢都幾大男人, 因為佢男友話咁多人面前拖手佢會FEEL EMBARASS. 但在HK時佢地成日都好CLOSE....後來我個FRIEND覺得咁樣唔掂, 之後好快就分手lu.

別墅

我以前曾經同個韓個人拍拖......!!

民房

我都怕佢會好大男大, 不過又好有口始同交帶, 因為佢係mix, 唔好似足傳統既日本男人就好啦!

大宅

咁你識左佢幾耐先開始拍拖?

侯爵府

以前公司有客係日本人,佢地要人serve得佢地好好先滿意.....好難服侍, 出去食飯傾contract仲慘, 成日迫人飲酒 :-(
麟媽媽 寫道:
我見我公司既架佬,
咖啡要女同事斟埋拎比佢,
不過得架妹啋佢,
我地香港人梗唔會幫佢斟!
開門唔會幫D 女人拉住既,
一定男人行先女人行後,
我見佢地成班日本人出去係咁。
日本人對老婆呢….
我見我舊老板,佢老婆成日跟佢尾,
我地傾計佢老婆好少出聲,
只在陪笑,佢老婆都係日本人。

民房

兩個月

大宅

兩個月...... 是否人在香港? 其實你認識佢有幾深?

appleA 寫道:
兩個月

別墅

好快就拍拖, 因為他們好直接, 望心儀女仔的眼神的明顯, 係吾會閃閃縮縮個隻, 望住你可以望到由你係佢既視線一路望住你, 我初時好吾慣, 已為佢地好咸濕, 但原來多好都係甘, 尤其日本男人, 可以叫大方, 同香港男仔好吾同, 香港男仔好鬼祟.....!! :-P

大宅

唔係掛,望實你叫做大方? 香港女人原來係咁諗,下次搭車時等我試下望住一個女人....(或佢個胸)....

Desmond520 寫道:
好快就拍拖, 因為他們好直接, 望心儀女仔的眼神的明顯, 係吾會閃閃縮縮個隻, 望住你可以望到由你係佢既視線一路望住你, 我初時好吾慣, 已為佢地好咸濕, 但原來多好都係甘, 尤其日本男人, 可以叫大方, 同香港男仔好吾同, 香港男仔好鬼祟.....!! :-P

別墅

哈哈...你悟會啦, 佢地只係望住你個樣, 除非特別咸濕佬另計, 佢地會只會望實你地d五官!! 或者講係"留意"甘上下啦!!佢地係光明正大甘望!!

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

你地D 男人真係唔明女人心態既!
女人對你有好感自然會欣賞你,
女人對你無好感自然想伸開你! :mrgreen:

man4good 寫道:
唔係掛,望實你叫做大方? 香港女人原來係咁諗,下次搭車時等我試下望住一個女人....(或佢個胸)....

首頁

尾頁

跳至