意見反饋
義工

產前產後 今日: 4|主題: 240804

請問有無人睇過荃灣林凝芷醫生呀

複式洋房

國民生產總值:294

請問有無人睇過荃灣林凝芷醫生呀

驗到有佐2星期,睇開果個婦產科醫生要約到成5月頭,但係呢幾日,日日見啡,呢2日仲係紅色,好擔心,約吾到睇開果個,凈係約到呢個,吾知有無人睇過,佢好吾好呢?

大宅

國民生產總值:1033

Re: 請問有無人睇過荃灣林凝芷醫生呀

睇過, 有問有答, 冇問題!

洋房

國民生產總值:60

我第一次就係睇佢,我覺得佢啲態度麻麻地,唔係好理你的感受,唔會同你講太多野,又唔會問你野,但又不可以話差。我記得我睇佢成個過程,但是花咗5分鐘,快過打針。

我後來聽一個朋友個朋友講,佢作小產時曾經睇過佢,因為佢當時好擔心,所以格咗幾日就再去睇佢,林醫生見佢又睇醫生,就同佢講﹕「妳要小產就會小產,妳睇我幾多次都係冇用」,so cool!

妳如果見紅見啡,就要即刻睇醫生,妳等唔到私家,可以即刻去有婦產科的急症室醫院,唔好再拖,因為一見紅見啡就是作小產,但妳唔好擔心,因為初初作小產,最重要的是休息、留係牀到休息,醫生一定會俾假妳。

妳依家快啲去睇醫生啦,我知道有婦產科的急症室醫院,包括瑪嘉烈、QE,唔好再拖啦。

該用戶已被刪除

複式洋房

各位~~~

多謝您地既寶貴comment,我有問過我睇開個醫生架,但係姑娘話今日醫生吾係到,無辦法。。 :cry: :cry:

我問過幾個,最快係佢,今晚有得睇,我怕去急証室要有排等呀,又未必有得比您照 我今晚睇佢,諗住都係照下,對婦產科醫生黎講,應該好小事卦~~ 不過因為急,無計咋,我book佐睇開果個架喇,所以今次真係一次過架咋。 :-| :-|

別墅

國民生產總值:766

repeat 寫道:
各位~~~

多謝您地既寶貴comment,我有問過我睇開個醫生架,但係姑娘話今日醫生吾係到,無辦法。。 :cry: :cry:

我問過幾個,最快係佢,今晚有得睇,我怕去急証室要有排等呀,又未必有得比您照 我今晚睇佢,諗住都係照下,對婦產科醫生黎講,應該好小事卦~~ 不過因為急,無計咋,我book佐睇開果個架喇,所以今次真係一次過架咋。 :-| :-|

我第一次都係睇佢..真係好一般..是是但但咁..睇咗佢一次都無再睇佢了...
你不如去急症室睇..你有咗..佢地唔會要你等好耐..因有兩個生命係度..我當時有係好似你咁..去到急症室..佢地都立刻睇我先..所以你都係去睇急症好d..佢地個度又多d儀器,又多d姑娘,可以幫到你...
http://hk.myblog.yahoo.com/jennywai522

複式洋房

jennywai

多謝您提意呀,但係我月頭驗到有之後,我都未睇過醫生,所以諗住都係貪佢果到有得照咋,如果我去急証室,我估佢地吾會比我照囉。

大宅

國民生產總值:2221

呢個醫生好寸,我睇過一次之後就無再去,我都未睇過一個醫生會好似佢咁寸嫁......

公爵府

國民生產總值:29504

環保接龍勳章

repeat 寫道:
jennywai

多謝您提意呀,但係我月頭驗到有之後,我都未睇過醫生,所以諗住都係貪佢果到有得照咋,如果我去急証室,我估佢地吾會比我照囉。

我上次好似你咁, 去急症, 分流之後好快有得見醫生, 跟住送o左我去婦產科, 仲好詳細幫我照. 不過最後都係要小產.
你快d去啦, 唔好拖啦!

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

大宅

國民生產總值:4377

我第一次有咗見紅都係睇佢, 佢照都唔照, 係咁意話作小產, 我要求照吓, 佢好勉強話照都睇到d 咩, 你鐘意咪同你照吓 o羅! 最後好求其係個肚到碌兩碌, 就話:{我都話照都睇到d 咩啦, 依家信啦} 仲要話過多兩個星期再覆診,如果保得住既話 我真係好後悔睇佢, 晒錢晒時間.
果時得6週, 我第2朝即刻搵第二個醫生, 都會同我係下面照, 仲照到個胎囊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.