意見反饋
義工

自由講場 今日: 4122|主題: 1004515

跳至
有無媽咪細個係住喺藍田舊區架

珍珠宮

國民生產總值:30256

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

有無媽咪細個係住喺藍田舊區架

我細個住係20座, 樓下有藍泉餐廳&面包舖, 文具舖, 辨館及圖書館, 落到街個個都熟口熟面, 好懷念細個時週街玩既日子呀
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

國民生產總值:1261

Re: 有無媽咪細個係住喺藍田舊區架

我以前住 14 座架 , 記得細個好like樓下間藍寶快餐店d炸雞比呀, 20座仲有間 超文幼稚園啦,仲有好多野食 , 而家搵唔返lu
誠意推介 : [fly]蘆薈啫喱[/fly]
~~~介傷/燙傷 ~~ 一塗上即
" 掂 "  yeah vv

珍珠宮

係呀係呀, 我都去過藍寶快餐店呀, 我阿媽好難得先肯帶我食一次架jar, 我好鍾意食佢d炸薯條,,,,,,,,,,,,,,,,20座樓下間幼稚園係超文, 我對對面19座樓下個間聖匠幼稚園架, 小學就讀司徒氏宗親會小學

大宅

國民生產總值:1554

我都住過20座嫁,幼稚園讀超文,小學就讀司徒氏宗親會小學,唔知同你差幾多年呢?

[url=][/url]

男爵府

國民生產總值:6541

我都住, 不過唔記得係2座定3座,幼稚園讀超文,小學就讀聖愛得華, 讀到2年級搬左去沙田.

珍珠宮

YSWONG18

我就快3張喇, 你住幾多樓呀, 我住11樓

大宅

國民生產總值:1554

juicypig,我住12樓嫁,另外你CHECK PM吖。
[url=][/url]

珍珠宮

國民生產總值:39362

我都係喎, 超文+愛德華+住3座.....
AA 寫道:
我都住, 不過唔記得係2座定3座,幼稚園讀超文,小學就讀聖愛得華, 讀到2年級搬左去沙田.

大宅

國民生產總值:4233

我細個時喺3座同阿媽幫阿公看石油氣舖, 在靈安幼兒園讀咗3年, 聖匠讀咗大半年, 算唔算先..........
我跟個阿婆住過第5座. 阿公喺跌打師父囄架.
我會跟阿婆去多慶飲茶, 同阿媽去三寶吃午餐
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

男爵府

國民生產總值:6315

我住18座!!!

珍珠宮

alvinchanmama: 今日咁得閒嘅???

大宅

國民生產總值:1432

我住7座

大宅

阿囡冇喊, 晏覺又瞓唔到咪上離遊吓囉.
come爸嘩 寫道:
alvinchanmama: 今日咁得閒嘅???
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
飯婦人Blog

複式洋房

國民生產總值:314

我住2座架. 都25年前lu, 果時D木屋區都未拆,我仲成日上去玩, 有條山路可以行去鯉魚門, 有間"茶療"飲茶TIM, 好懷念, 我覺得以前生活簡單開心得多....
白天隔着這片天空張望您的位置,夜晚枕着愛戀與您一同入眠[img align=right]http://bbs.lisnow.net/attachment/Mon_0609/96_6498_d60dab8bc213f43.gif[/img]

大宅

國民生產總值:1432

方糖 寫道:
我住2座架. 都25年前lu, 果時D木屋區都未拆,我仲成上去玩, 有條山路可以行去鯉魚門, 有間"茶療"飲茶TIM, 好懷念, 我覺得以前生活簡單開心得多....

咦.....你有無去豪華茶餐廳?
你講的"茶療"個名真係好熟但....係茶餐廳定酒樓?
我剩係記得"多慶"酒樓

珍珠宮

女女好返晒未呀???

以前6座有間叫~~合發餐室~~, 唔知你有無去食過呢?[quote]
alvinchanmama 寫道:
阿囡冇喊, 晏覺又瞓唔到咪上離遊吓囉.[quote]

珍珠宮

手提電腦: 豪華茶餐廳~~我都成日去架!!!

大宅

飯婦人Blog

複式洋房

國民生產總值:314

唔記得個名, 食酒樓果D食物架.
我多數去一座果間茶餐廳.

*最深刻有一年山上木屋區大火, 石油氣爆炸聲, 諗起好驚.*

手提電腦 寫道:
咦.....你有無去豪華茶餐廳?
你講的"茶療"個名真係好熟但....係茶餐廳定酒樓?
我剩係記得"多慶"酒樓
白天隔着這片天空張望您的位置,夜晚枕着愛戀與您一同入眠[img align=right]http://bbs.lisnow.net/attachment/Mon_0609/96_6498_d60dab8bc213f43.gif[/img]

大宅

TO:COME
阿囡好番. 我昨晚想寫埋封email比你, 點知攪阿囡瞓時連我都瞓埋.
合發, 豪華我都成日去食架.
豪華摺埋前我都有去吃最後一餐lunch, 回味吓.
飯婦人Blog

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.