意見反饋
義工
跳至
[澳門] 想幫妹妹約衛生中心做保健~

子爵府

國民生產總值:11689

想幫妹妹約衛生中心做保健~

一直都係鏡湖做開,因為貪佢星期六下晏都開,咁我唔使專登請假,但依家大d唔使去咁密,而且我唔想歲半支針係鏡湖打,衛生中心手勢好d,所以想轉!

我想問如果walk-in係未無乜機,預約會好d 但係我放工佢地都close la,點去預約呀!

伯爵府

國民生產總值:15883

Re: 想幫妹妹約衛生中心做保健~

好似一定要帶本針簿去book ga

伯爵府

衛生中心d人打針手勢真係好好,afonso隨左歌次一次過打3支喊之外,平時吾喊ga,通常插左落去,佢無反應,差吾多打完林拔出離歌半秒佢先想喊咁,叫2聲就無gala

子爵府

係呀,真係好好多

我都知要攞針簿同金咭!但佢開工我又返工,佢收工我都未放工,點去呀!可唔可以搵你代我去架

男爵府

國民生產總值:6866

JENNIFER
我呢排去開山頂呀!你駛唔駛我幫你唶?你打電話問下要d咩資料啦!然後我幫你攪,係山頂出金卡超快架!好似即刻有得

子爵府

[quote]
macaogirl 寫道:
JENNIFER
我呢排去開山頂呀!你駛唔駛我幫你唶?你打電話問下要d咩資料啦!然後我幫你攪,係山頂出金卡超快架!好似即刻有得

子爵府

[quote]
JENNIFER

伯爵府

jen.
我幫您打去問下la,您等等

伯爵府

jen.
佢話您bb第一次離睇,所以要帶埋新份証,同地址歌D野同您做登記wo,因為我問佢可吾可以工人離book

佢中午吾休ge,不過您返皇朝咁遠都無用,星期6同日又無wo

子爵府

子爵府

bala
吖吔 u'r very nice 呀 幫我問埋

唉學你話齋中午唔休都無用la,點趕呀!咁即係可唔可以搵人代book呀?

男爵府

國民生產總值:5281

如果可以人代book, 我五月七號同eunice保健時幫你啦
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

子爵府

FLORINDA 寫道:
如果可以人代book, 我五月七號同eunice保健時幫你啦

好呀好呀 不過唔知得唔得呢 等bala覆我先!

如果可以我想book 5月25號下晏4:00

伯爵府

可以搵人代BOOK,不過要比齊曬水廢單,ID歌D LOR,要離做登記
同埋針簿卡帶曬去
其實佢開8:30您趕吾趕到呀?

子爵府

bala

thx

8:30 no la, 8:30我地已經返到托兒所la!

咁可以叫fafa幫我去book, 不過5月7日先去book5月25日唔知仲有無呢

伯爵府

jenniferkwok 寫道:
bala

thx

咁可以叫fafa幫我去book, 不過5月7日先去book5月25日唔知仲有無呢
您係打歲半針GA MA?應該會比到您歌排LOR,係咪歌日就難講D

子爵府

BABALALA 寫道:
[quote]
jenniferkwok 寫道:
bala

thx

您係打歲半針GA MA?應該會比到您歌排LOR,係咪歌日就難講D [/quote]

5月佢未歲半!8月先係,不過想呢期就轉過去丫麻

我諗住個日我仲放緊假,唔使請假陪佢去丫麻,咁睇完呢次再約就係8月喇

男爵府

國民生產總值:6866

jennifer
原來你想book衛生中心,taipa個間呀?如果book林永連就好啦! 我第二個bb都想book佢,一係就丘莉莉啦 :mrgreen:

子爵府

jennifer
原來你想book衛生中心,taipa個間呀?如果book林永連就好啦! 我第二個bb都想book佢,一係就丘莉莉啦 :mrgreen:

係呀!醫生我都無乜所謂lur,反正佢又無乜野,都係例行檢查啫!最緊要夾自己時間

最衰平日lunch time趕唔到去la!我會叫fafa下個月幫我去book睇下book唔book到5月25日

伯爵府

:
FLORINDA 寫道:
afonso係8號呀,同吾到您見面tim

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.