懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

邊個牌子o既孕婦奶粉易入口& 無/低脂肪??

如題!

thank you 各位!

大宅

Re: 邊個牌子o既孕婦奶粉易入口& 無/低脂肪??

我就覺得"安滿"最易入口,十足十牛奶一樣味道!

大宅

我試過惠氏, 雀巢 的試用裝, 覺得幾難入口。現在我飲喜康素,我覺得ok。

別墅

I am week 8 now. Is 孕婦奶粉 really needed for 孕婦? when will u guys start to drink 孕婦奶粉 ?

別墅

我試過惠氏, 雀巢, 喜康素及安滿. 除左安滿, 其他都唔好飲. 你現在開始飲 ok 啦. 要吸多d營養呀. 我每日1-2杯, 都沒有特別肥影響外觀. 當然大肚婆重 20-30旁不算肥啦.
:P歡迎各界好友交流意見, 多多指教:kiss:

別墅

我試過惠氏, 雀巢, 喜康素及安滿. 除左安滿, 其他都唔好飲. 你現在開始飲 ok 啦. 要吸多d營養呀. 我每日1-2杯, 都沒有特別肥影響外觀. 當然大肚婆重 20-30旁不算肥啦.

別墅

moniking: however, I heard many pregnant women said that don't drink 孕婦奶粉 if you want to give natural birth. The baby will become very big after you drink 孕婦奶粉 and our blood sugar level will rise too.. Is it right?

別墅

lilian926,
It didn't happen to me and it is normal on everything(蛋白,糖尿,血壓.....) when I inspection everytime.
Also, it didn't seems over weight on my tummy baby. They are 2.2 kg (twins) each only. I drink mama milk cos I didn't take any chinese 補品 as I was very busy. So the mama milk can save the time.
But I don't know will it happen different to other person.

lilian926 寫道:
moniking: however, I heard many pregnant women said that don't drink 孕婦奶粉 if you want to give natural birth. The baby will become very big after you drink 孕婦奶粉 and our blood sugar level will rise too.. Is it right?

洋房

安滿

別墅

其實我之前兩胎都無飲過
不過見好多媽媽都話好,
所以問下意見
thank you 各位

大宅

安滿最好飲,第2.雀巢,其他就好飲......................
我不是任你處置
專借吾還

大宅

MamaQueen 寫道:
我試過惠氏, 雀巢 的試用裝, 覺得幾難入口。現在我飲喜康素,我覺得ok。

我都係咁話...

我一直都有飲呀∼*

大宅

都唔一定要飲奶架, 飲到就好啦, 好似我咁, 陀細仔時完全飲唔到, 一飲奶就即嘔, 都可以只食鈣片, 飲豆漿, 牛骨湯等補鈣.

早兩日細b 6 個月, 已出左兩隻牙仔, 骨頭仲好硬淨tim.

大宅

好媽媽勳章

我飲過惠氏,好難飲!
安滿最好飲

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

大宅

我飲雅培喜康素, 脫脂的

首頁

尾頁

跳至