意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 29|主題: 38910

好想知喺男人心目中,理想嘅老婆應該係點架??

禁止訪問

國民生產總值:24331

好媽媽勳章 畀面勳章

好想知喺男人心目中,理想嘅老婆應該係點架??

複式洋房

國民生產總值:425

Re: 好想知

禁止訪問

國民生產總值:1066

民房

國民生產總值:10

Re: 好想知喺男人心目中,理想嘅老婆應該係點架??

男人愛你,無論你有咩缺點都覺得你係最好, 根本都冇咩特定的要求!

別墅

國民生產總值:830

AGREE & AGREE

大宅

國民生產總值:2328

好媽媽勳章

做返自己咪得囉,理想老婆咪你囉,唔係做咩娶你喎,你要記住每個人都係獨一無二的,做老婆係冇得學習架,個個一樣既話,咁就唔洗煩啦

公爵府

國民生產總值:28680

2018復活節勳章 2018勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

MINIBEAN 寫道:
做返自己咪得囉,理想老婆咪你囉,唔係做咩娶你喎,你要記住每個人都係獨一無二的,做老婆係冇得學習架,個個一樣既話,咁就唔洗煩啦

........

珍珠宮

國民生產總值:34299

appleA 寫道:
男人愛你,無論你有咩缺點都覺得你係最好, 根本都冇咩特定的要求!

男人愛你時就咩都好,唔愛你時你就咩都唔好囉!
好好過每一天......

翡翠宮

國民生產總值:76971

溫柔體貼, 服侍周到, 小鳥依人, 適當既時候自立, 適當既時候咋嬌, 入得廚房, 出得廳堂, 上得大床

公爵府

國民生產總值:28379

係我老公心目中..

溫柔體貼....唔夠
服侍周到....GOOD
小鳥依人....唔夠
適當既時候自立....GOOD
適當既時候咋嬌....唔夠
入得廚房....GOOD
出得廳堂....GOOD
上得大床....如果有heart就ok...

好似仲有待改善...

ringoivy 寫道:
溫柔體貼-, 服侍周到, 小鳥依人, 適當既時候自立, 適當既時候咋嬌, 入得廚房, 出得廳堂, 上得大床

民房

國民生產總值:25

真係無model answer架,有D男人鍾意個老婆呵護備至,但有D男人可能覺得咁樣好煩;有D鍾意個老婆唔好咁多聲氣,有D自己唔出聲想個老婆講哂......

仲有,理想老婆都要有個理想老公先可以匹配架。

侯爵府

國民生產總值:24247

yes!

超級版主

國民生產總值:67776

2018勳章 超級版主 BK Milk勳章 15週年勳章

願意為家庭付出

別墅

國民生產總值:671

我林,個個男人都唔同既。。。仲有就係,當距有咗距當初認爲“理想”的老婆之後,距又可能會想第樣。。。邊有得講。盡咗力,都係唔滿意的話,都無計。當然,當距唔愛的時候,就真係所有關於你的一切都甘討厭

洋房

國民生產總值:41

appleA 寫道:

no model answer, but one thing is sure: if he loves you, whatever you do, he still thinks you're perfect!!!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.