意見反饋
義工

產前產後 今日: 26|主題: 240818

有冇聽講過 去法國生入院前.............

洋房

國民生產總值:39

有冇聽講過 去法國生入院前.............

有冇聽講過 去法國生入院前.............醫生會俾好多表格你填,其中有關出世後BB吃邊隻奶粉架 ??係咪可以指定要醫院佢地喂BB吃邊隻?????定係由醫院安排,佢地有咩貨版就俾咩個BB食架,否則我們又係咪需要自己買定奶粉入去呢 ??
gaby :-P

該用戶已被刪除

Re: 有冇聽講過 去法國生入院前.............

民房

國民生產總值:10

Re: 有冇聽講過 去法國生入院前.............

mmkwok,
我知道醫院是會提供香港的奶粉, 至於如果你想你的bb飲日本奶粉, 這樣你就要自己帶去啦 !!!
:-P :-D :-) ;-) :-D :verycold: :-P :weapon: :giveup:

洋房

國民生產總值:39

唔該你地啊, 不過你地知唔知有冇雪印架,聽講侇加好多人都話好架

gaby :-P

複式洋房

國民生產總值:214

我朋友話佢地有香港版雪印...如果要食日本版就要自己帶啦

該用戶已被刪除

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.