意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 87|主題: 133116

[搵食推介] 請問旺角金象苑自助餐好唔好食?

男爵府

國民生產總值:6499

好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問旺角金象苑自助餐好唔好食?

請問旺角金象苑自助餐好唔好食?

thanks!

複式洋房

國民生產總值:157

Re: 請問旺角金象苑自助餐好唔好食?

http://www.openrice.com/big5/sr2.htm?shopid=16813

別墅

國民生產總值:901

我同老公食過太子果間,一定無下次,因為唔好食,同埋地方感覺唔太乾淨,所以無下次!
可愛囡囡"教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離"。箴言22:6 我的寶貝囡囡最喜歡笑! :-D :-P 孩子若生活於... 接納中, 他學會愛 分享中, 他學會慷慨 讚美中, 他學會感激 鼓勵中, 他學會充滿信心 誠實中, 他學會什麼是真理 公平中, 他學會什麼是正義 :-P :-P :-P :-P :-P :-P

男爵府

國民生產總值:5343

超唔掂, too bad!!

全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

複式洋房

國民生產總值:357

環境超唔掂, 食物水準又非常一般, 唔會去第二次.

禁止發言

國民生產總值:218

別墅

國民生產總值:568

勁勁勁唔好食囉!!!!啲食物勁普通,超難食....超唔抵...一定唔會再去囉!!!!!

男爵府

國民生產總值:7751

畀面勳章

超難食...基本上食cheap野...物非所值!black list左佢十世

男爵府

國民生產總值:6175

難怪見佢地成日派coupon。

公爵府

國民生產總值:29241

2018勳章 畀面勳章

又貴又超級唔好食.....

複式洋房

國民生產總值:357

我幾年前分別係times square同尖沙咀食過,兩次食完都屙﹗千祈唔好去﹗

mannings 寫道:
食到all
你話好唔好丫

大宅

國民生產總值:1994

好彩睇到你地D post, 我响飲食男女度見到佢地賣廣告, 仲想母親節同阿媽去試吓添. 好彩咋! 如果攪到阿媽肚疴就大件事喇!

別墅

國民生產總值:559

好難食呀.
http://mud.mm-a1.yimg.com/image/277124801

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.