意見反饋
義工

自由講場 今日: 1384|主題: 1005018

跳至
BK無啦啦將"娛樂圈八掛事+娛樂問答遊戲"搬左去"影視娛樂&quo

子爵府

國民生產總值:14300

BK無啦啦將"娛樂圈八掛事+娛樂問答遊戲"搬左去"影視娛樂"有無攪錯阿????

攪咩阿~~~~sandy個topic比bk刪除左

翡翠宮

國民生產總值:89298

2018勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Re: BK關閉左"娛樂圈八掛事+娛樂問答遊戲"有無攪錯阿????

點解呀

大宅

國民生產總值:1726

Re: BK關閉左"娛樂圈八掛事+娛樂問答遊戲"有無攪錯阿????

唔係刪除咗, 係搬咗去影視娛樂啫!

子爵府

無啦啦搬過去...bk係唔係傻架 ?-( ?-( ?-( 自由講場姐係講咩都得架啦,無啦啦幫sandy個topic搬屋...真係離x譜阿...好火阿

翡翠宮

可能 BK 有佢既理由呢

翡翠宮

其實 BK 都可以留言通知一聲個 topic 轉左場丫

翡翠宮

咁阿牛同喪娟 d topic 咪一樣要轉場 :mrgreen:

子爵府

wendykaka 寫道:
咁阿牛同喪娟 d topic 咪一樣要轉場 :mrgreen:
甘樣都得既真係對bk好失望,不知所謂 :tongue:

水晶宮

國民生產總值:51585

咁樣同強姦我有咩分別 :-( :-( :-(

完全冇理過我的感受 :-( :-( :-(

子爵府

sandylaw 寫道:

咁樣同強姦我有咩分別 :-( :-( :-(

完全冇理過我的感受 :-( :-( :-(
咪係~~~

水晶宮

我仲以為佢地會send個pm交代一下添

大宅

國民生產總值:3957

sandylaw 寫道:
我仲以為佢地會send個pm交代一下添

通知都冇

等待驗證會員

國民生產總值:1323

交代一下係會好d,唔駛人地上黎搵唔到topic.

不過都唔駛咁鬧bk卦? 人地開左一版俾會員講娛樂八卦野,就係唔想呢d topic阻住晒, 佢地搬topic係可以理解,係欠左一個通告o者. 我覺得搬topic冇錯喎.
bk閒人

侯爵府

國民生產總值:20058

係唔會通知架,我哋d topic都係咁搬過去架,不過好早之前有個置頂topic(依家冇架喇)有講過話所有關於娛樂既野都最好過影視娛樂果邊,不過果邊係冇自由廣場哩邊人流咁旺就真

珍珠宮

國民生產總值:43079

2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

i think so.
Kiwizaki 寫道:
交付一下係會好d,唔駛人地上黎搵唔到topic.

不過都唔駛咁鬧bk卦? 人地開左一版俾會員講娛樂八卦野,就係唔想呢d topic阻住晒, 佢地搬topic係可以理解,係欠左一個通告o者. 我覺得搬topic冇錯喎.

水晶宮

bk係有好充份的理由搬我個topic,始終這個topic係講娛樂圈的事,係應該放到影視娛樂的。
但BK完全唔知會一下,就將個topic調去第二度,咁萬一我搵唔返咁點算呢! :evil:
還有點解我個topic要到part 5 先俾BK 調走,之前咁耐又唔作出行動既?
仲有,都唔明BK成日幫d影樓做宣傳,仲將佢地既topic置頂,但其他人賣廣告,如補習老師、教琴老師、買基金...等,這些宣傳就俾BK通通del哂呢?

大宅

國民生產總值:4233

喺囉,我都唔明開咗咁耐先行動,好似喺後知後覺.還有賣廣告果啲又唔開一個廣告區或資訊區.成日都比廣告咗了視線有,有點兒大細超囉.請BK作出一個公平處理.冇合理解釋及公平,請準快將"娛樂圈八掛事+娛樂問答遊戲"搬回自由講場.
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

水晶宮

剛剛發覺我另一個topic"變態的日本人"亦唔見左,唔知係俾bk刪除定係搬走左,我亦冇收到任何通知

子爵府

自由講場~~~姐係講咩都得架啦 sandy講得對part5你地先做野,甘姐係玩野啦 不知所謂

男爵府

國民生產總值:8325

其實搬去影視娛樂都無咩問題吖,貼題啲嘛.

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.