意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 50|主題: 127121

錫錫

大宅

國民生產總值:1840

錫錫

你們接受印印錫BB面嗎 ?
我BB 3個月 , 上週仲帶BB去看醫生 , BB塊面敏感紅晒 , 又痕, 又乾, 又紅 ...
昨天我媽見到印印錫BB塊面... 我媽立即叫佢吾好錫 , 話BB塊面啱啱好番。... 但印印吾認有錫過....

別墅

國民生產總值:925

Re: 錫錫

no way!

男爵府

國民生產總值:5349

For me, I allow my bun kiss my bb as this means she likes my bb. But my bun is very clean, so, I have no objection if she wants to kiss my bb.

洋房

國民生產總值:232

My ex-yan yan also kiss my bb's face , when we're home, I explain to her nicely that " i understand you love him very much, i can see this, but, kissing is only for family due to hygience concern. So, no kissing . She is ok with this. (at least i don't see her kissing my boy afterward. )

大宅

國民生產總值:4007

me too. 但係唔可以咀仔. 不過如果你有咁o既case, 可以同佢講bb塊面好敏感, 所以唔好錫bb了. 我地做爸爸媽媽都唔敢錫咁多啊. 睇下佢明唔明白啦.
yankimama 寫道:
For me, I allow my bun kiss my bb as this means she likes my bb. But my bun is very clean, so, I have no objection if she wants to kiss my bb.
小叭係06年12月5日出世時重3.23kgs,1個月4.55kgs,2個月6.40kgs,3個月7.72kgs,4個月8.20kgs,5個月8.80kgs, 6個月10.00kgs, 7個月9.55kgs, 8個月10.00kgs, 9個月10.16kgs, 10個月10.45kgs, 11個月10.91kgs
(4個月第一次反身, 5個月坐, 8個半月爬, 9個半月出牙(上面兩只),10個月出牙(上面兩只)12個月7只牙, 11.81 kgs

細叭係09年1月26日出世, 體重6磅半.
4個半月轉身, 5個月識坐, 7個半月出第一只牙(下面)

男爵府

國民生產總值:6868

ancc0716~
你個仔係唔係濕疹呀?我都仔都係岩岩睇完醫生,同你一樣塊面敏感紅晒 , 又痕, 又乾, 又紅,攪到我好心痛.
我同老公都係唔俾錫面面架,好似唔係親人錫,係外人錫好怪咁.如果你唔鐘意就你同工人講清楚唔可以錫羅.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.