意見反饋
義工

育兒好物 今日: 2|主題: 92771

想買2歲泳衣?

大宅

國民生產總值:2544

想買2歲泳衣?

想買2歲泳衣?For boy ,哪裏買會平d?

複式洋房

國民生產總值:303

Re: 想買2歲泳衣?

千色百貨, 或其他百貨公司
你可以睇下花園街有無

洋房

國民生產總值:226

現貨~$89

大宅

Sorry! This style for boy not suitable.
Thank you!
^Jan^ 寫道:
現貨~$89

水晶宮

國民生產總值:65157

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

去吉之島找下啦!!! 而我就去左 kingkow 買左2件頭既泳衣 (係背心+泳褲), 半價買, 為HK$145, 不過係4號碼 (即係4歲), 但仔仔一向都要穿95-100碼. 同埋, 條褲頭有繩較鬆緊, 太細條褲我怕在入面唔到游水尿片打底, 背心鬆些都無問題既, 反正一年只係去幾次, 起碼可以多穿1年. 而太細件, 會穿得太貼身, 而我家公子好麻煩, 穿太緊既衫會嘈, 深色既又嘈, 比較是麻煩.

大宅

吉之島太貴la。我見到要$160一套,我覺得1年只穿幾次很waste money。想找 d $100以下。

大宅

國民生產總值:4144

灣仔太源街 ( 好似幾十蚊 ),另外花園街都有,遲少少熱 d 街邊就好易搵架嘞。

洋房

國民生產總值:34

H&M都有,款式都不俗 :-P
BB girl's birthday : 21 Sept 2006 :-P

大宅

Thank you 梁阿太!

我住天水圍去呢d地方太遠,仲要帶埋細佬去。

梁阿太 寫道:
灣仔太源街 ( 好似幾十蚊 ),另外花園街都有,遲少少熱 d 街邊就好易搵架嘞。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.