跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇媽咪會安裝NOW TV既BABY TV台比BB睇電視

依家NOW TV有條新既頻道, 專門比0-2歲既BB睇既TV節目, 我依家都心大心細, 唔知安唔安裝好?

同埋BB咁細個就睇電視, 唔知會唔會影響佢地對眼呢?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 有冇媽咪會安裝NOW TV既BABY TV台比BB睇電視

有呀, saffy好鍾意睇, 唔比轉台添

睇下各種物件形狀, 各樣事物會發什麼聲音, 睇下動物,幾好丫

我都覺得幾得意,
我仲同個電視一齊唱d歌添, 希望saffy大大下學識一齊唱
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

大宅

Re: 有冇媽咪會安裝NOW TV既BABY TV台比BB睇電視

dj.hkhk 寫道:
有呀, saffy好鍾意睇, 唔比轉台添

睇下各種物件形狀, 各樣事物會發什麼聲音, 睇下動物,幾好丫

我都覺得幾得意,
我仲同個電視一齊唱d歌添, 希望saffy大大下學識一齊唱

幾多$1個月? 係咪24hr? 有乜內容架?
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

大宅

我問過now tv既sales, 如果你本身裝左netvigator上網, 只係每個月加$21 (baby tv既頻道)就可以睇架啦!

幾多$1個月? 係咪24hr? 有乜內容架?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

如果睇緊now, 唔好就o甘add個台, 打去問sales, 多數有得計平d的

kittykid 寫道:
我問過now tv既sales, 如果你本身裝左netvigator上網, 只係每個月加$21 (baby tv既頻道)就可以睇架啦!

[quote]幾多$1個月? 係咪24hr? 有乜內容架?
[/quote]
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

大宅

我都想安裝呀...有冇電話呀...

大宅

十仔, 你可以打電話去2888-1888, 會有NOW既SALES接聽, 到時你可以問下佢邊個PLAN岩你!

十仔 寫道:

大宅

Kittykid : 喂!唔該曬呀

kittykid 寫道:
十仔, 你可以打電話去2888-1888, 會有NOW既SALES接聽, 到時你可以問下佢邊個PLAN岩你!

[quote]
十仔 寫道:
[/quote]

首頁

尾頁

跳至