在職全職

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 睛靈勳章

急!!有冇媽媽用緊BB門欄呀?! 邊隻牌子好呀?!

本人BB11個月大.....越來越喜歡跟著大人尾爬入廚房...阻都阻O吾著...

所以,想買個門欄欄一欄佢,以免發生意外!!!!

請問有冇平靚正之選呀

大宅

Re: 急!!有冇媽媽用緊BB門欄呀?! 邊隻牌子好呀?!

0/3 baby very good!!

別墅

我用緊一個白色膠門欄,密封式,門上面有六個水果圖案,個牌子俾B女撕左,所以唔記得,不過幾好用,美觀,夠重,自動關門,無支柱唔怕佢隻手穿過門掂到危險野.

舊年吉之島買,$4XX.

玩具反斗城,BB用品舖......都有得賣.

男爵府

好媽媽勳章

不如你去玩具反斗城睇下啦,大約4xx內就ok架喇,我用開呢隻係bettacare,唔錯,你去睇下

複式洋房

謝謝你們呀.......

其實我之前都有去過 玩具反斗城好幾次o架喇....

只不過有幾隻牌子o吾知揀邊隻好...

我剛剛買o左喇............我揀o左 dreambaby..特價完都係$3XX, 買埋extension 都係 總共 $4xx啊

本來聽完你地講之後,都想買0/3baby ..不過..玩具反斗成冇得賣啊..... :lol:

男爵府

好媽媽勳章

點解要另外買extension既?我果個連埋架喎,不過都係要4xx,唔緊要啦,我諗隻隻差唔多,用得ok就算喇

複式洋房

o我..因為我家o既走廊有39"濶.而個dreambaby gate 只適合 28-32", 所以我地要加 7" o既 extension o羅! , o甘 32" + 7" o米剛剛39" 喇!!

好彩呢排玩具反斗城o的 security gate做緊特價, 加上有幾張優惠券 (買滿$100, 先可以用$10 果o的優惠券啊), 先冇o甘肉赤啊!!!

carykwok 寫道:
點解要另外買extension既?我果個連埋架喎,不過都係要4xx,唔緊要啦,我諗隻隻差唔多,用得ok就算喇

別墅

tumtum 寫道:
0/3 baby very good!!

禁止訪問

門欄

首頁

尾頁

跳至