跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

肺炎鏈球菌疫苗

民房

Re: 肺炎鏈球菌疫苗

我同個女係富健花園-黃忠華醫生度打$700元一枝,唔知係咪最平,但我去過碼頭幾間問過都係佢最平

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個囡4歲半,打一支,惠氏 $550-580(唔記得,一定唔過$600).

大宅

我聽講龍門居吳雨心醫生好似要$650好似分幾次打.
打電視去問吓no:2455-3680

王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

複式洋房

我知安定源大棠$600,不過要預訂。
該用戶已被刪除

大宅

今日幫阿仔去了元朗大馬路馮澍明打肺炎鏈球菌疫苗, $750
他一定唔係平但因為DR.馮係我婦科DR, 而

水晶宮

由 newhandmam 於 2007-04-21 00:59:34

我同個女係富健花園-黃忠華醫生度打$700元一枝,唔知係咪最平,但我去過碼頭幾間問過都係佢最平

我都係呢間打,但只係$650蚊,打左兩次,650+650.
點解你要700蚊? ?-(

大宅

熱血勳章

我噚日又帶左仔仔去馮醫生度打五合一同肺炎 佢手勢好好 我仔仔無咩點喊 佢都係我普通科同婦產科醫生...

[quote]
csyy 寫道:
今日幫阿仔去了元朗大馬路馮澍明打肺炎鏈球菌疫苗, $750
他一定唔係平但因為DR.馮係我婦科DR, 而

男爵府

louise,
你講個隻係德國藥廠的,老人家打至啱。
另一隻係惠氏.

伯爵府

我BB一歲啦,我想早D打,
因為有時去公園玩,
有好多讀幼兒園的小朋友,
走黎同我BB玩,摸下拒咁啦,
早少少打係咪好過兩歲才打呢 ...

大宅

我見這裡有些媽咪話置樂的源"丙"佳幾好手勢。我就比亞囡睇過佢一次,都幾詳細及nice,所以我會帶亞囡去打。$650.-
****未經本人許可, 不得轉載****

伯爵府

你囡囡打一針定兩針呀?

carchu12 寫道:
我見這裡有些媽咪話置樂的源"丙"佳幾好手勢。我就比亞囡睇過佢一次,都幾詳細及nice,所以我會帶亞囡去打。$650.-

大宅

亞囡囡現時得兩個月大,所以要4針。

伯爵府

哇........4針 條數都好金喎!!

伯爵府

哇........4針 條數都好金喎!!

大宅

唉,無辦法啦﹗我個工人日日都要帶住佢去接囝囝放學。你可以想像,當佢o的friend見到時,點都會"紅"埋亞囡到。就算唔"紅"埋去,亦都難以阻止佢地"吹水"、就算管到自己工人亦管不到其他工人的主動,所以穩陣起見唯有要亞囡及銀包"硬受"4針。無耐。 :cry:

伯爵府

Oh.....i c 咁囡囡打左未呀?
會否發燒架?

唉,無辦法啦﹗我個工人日日都要帶住佢去接囝囝放學。你可以想像,當佢o的friend見到時,點都會"紅"埋亞囡到。就算唔"紅"埋去,亦都難以阻止佢地"吹水"、就算管到自己工人亦管不到其他工人的主動,所以穩陣起見唯有要亞囡及銀包"硬受"4針。無耐。 :cry:

首頁

尾頁

跳至