跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

珍惜小生命...大肚婆勿看~

http://hk.youtube.com/watch?v=KZhN2QdGxCc

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

原文章由 patBmom 於 08-5-7 00:55 發表

我仲以為係你個仔既跳舞片添!

我只係放咗入部腦到,但就唔識load落web photo,所以更加唔識放入黎

伯爵府

很有意思....

從前,有一位嬰兒將要誕生。
一天,嬰孩問天主:「聽說明天祢會將我送到地上去,但是我這麼細小又需要被照顧,怎能在那地方生活呢?」天主回答說:「在眾多天使中,我已為你揀選了一位來照顧你。」
嬰孩卻說:「我不懂地上的語言,當人們向我說話,我怎能明白?」「那很容易!」天主說:「你的天使會用很大的愛和耐心教你說話。」
嬰兒舉目向天主,說:「如果我想和祢說話,我該怎麼辦?」天主微笑地說:「你的天使會將你的雙手合拾,並教你祈禱。」
嬰孩說:「聽說地上有壞人,誰會來保護我?」天主摟著嬰孩,說:「縱使要冒生命的危險,你的天使還是會保護你的。」
嬰孩難過地說:「但我會很傷心,因為我再見不到祢了。」天主抱緊嬰孩說:「你的天使會不時向你講述關於我的事,又會教你如何親近我。況且,我時時刻刻都在你身旁。」
這時候,天上盈溢著平安,但已可聽到從地上傳來的聲音。嬰孩隨即匆忙輕聲地問:「主啊,若我即將要往地上去,請快告訴我那天使的名字!」天主說:「你的天使叫什麼名字並不重要,你就稱你的天使為媽媽罷!」

伯爵府

屈機

http://hk.knowledge.yahoo.com/se ... 8%E6%A9%9F&mc=0

睇完我都唔知屈機係咩...脫節了...

伯爵府

今 年 會 考 風 波 事 件
日 期 : 4 月 26 日
事 件 內 容 : 中 國 語 文 科 綜 合 能 力 考 核 選 取 如 「 屈 機 」 、 「 O 嘴 」 等 潮 流 用 語 , 引 起 育 界 及 學 生 不 滿 ; 同 日 也 有 監 考 官 被 指 計 錯 時 間 , 令 部 份 考 生 有 額 外 15 分 鐘 答 題

http://www1.appledaily.atnext.co ... amp;art_id=11077707

如果要我考會考就屎了.

伯爵府

o錫o錫BBの全城攝影大比拼~~~~~

http://baby.esdlife.com/campaign/kissing_baby/index.php

【比賽細則】
每輯相片必須有至少一張與主題 (親吻BB) 相符
如參賽者上載相同照片多次,亦只作上載1次計算,唯參賽相片數目不限
參賽者須保證相片之原創性,及擁有其版權
參賽者每次需以同一電郵參與每次上載,方可成功累積相片數量
得獎者將獲個別通知領取獎品及確認出席有關商場活動之事宜
所有賽果以生活易之最後判決為準,參加者不得異議

伯爵府

o錫o錫BBの全城攝影大比拼~~~~~

http://baby.esdlife.com/campaign/kissing_baby/index.php

【比賽細則】
每輯相片必須有至少一張與主題 (親吻BB) 相符
如參賽者上載相同照片多次,亦只作上載1次計算,唯參賽相片數目不限
參賽者須保證相片之原創性,及擁有其版權
參賽者每次需以同一電郵參與每次上載,方可成功累積相片數量
得獎者將獲個別通知領取獎品及確認出席有關商場活動之事宜
所有賽果以生活易之最後判決為準,參加者不得異議

大宅

我有十幾個環保貼貼, 如果你想要o既就pm 我, 留低contact

原文章由 wyk 於 08-4-9 09:48 發表
all :

cedric參加最大環保活動(環保小先鋒計劃),係牛奶公司旗下4大集團聯合環保會(宜家傢俬,7仔,萬寧,惠康),只要你到上述商戶購物時不索取膠袋則可獲“環保貼貼”一張。

希望各位ee如果自己小朋友無參加這項活動,可否轉送“ ...
居天下之廣居,立天下之正位,行天下之大道;得志與民由之,不得志獨行其道;富貴不能淫,貧賤不能移,威武不能屈:此之謂大丈夫。

伯爵府

原文章由 nnfonder 於 08-6-1 00:11 發表

我有十幾個環保貼貼, 如果你想要o既就pm 我, 留低contact

我宜家都有多環保貼貼想送比人,唔想浪費,但唔覺有人需要。

伯爵府

噚日阿仔第一次學琴,佢完全唔肯彈,依次弊啦,老師同老闆娘點氹都唔得,Daddy話佢上完四堂都係咁,唔比佢學喎,但我話之前位音樂老師叫佢彈,佢就即刻伸手按琴鍵,宜家都唔知點算好,希望下個星期有改善啦,唔知同番音樂老師講下,有無幫助呢?!

伯爵府

Funny Baby.............

http://hk.youtube.com/watch?v=4Hhdr1IPOGs

哈哈,好可愛,好彩最後都有個依靠可以比佢埃住訓。

伯爵府

最 搞野 見 工 怪 談

今 時 今 日 年 輕 人 的 見 工 態 度 , 真 是 令 人 瞠 目 結 舌 。

網 友 「 是 有 QK 」 說 : 「 有 個 18 歲 男 仔 IN 倉 務 員 , 我 請 佢 入 去 會 議 室 坐 低 填 表 , 隔 一 陣 我 再 入 去 睇 佢 填 好 份 表 未 ? 點 知 見 佢 食 緊 麥 當 勞 , 仲 要 係 食 早 晨 全 餐 , 邊 食 邊 看 都 市 日 報 … … 」 creamykiss 更 試 過 見 工 時 間 要 遷 就 應 徵 者 去 會 女 友 。
creamykiss : 兩 點 半 好 嗎 ?
應 徵 者 : 我 日 下 午 約 女 朋 友 食 LUNCH , 應 該 唔 得 , 趕 唔 切 。
creamykiss : 咁 3 點 好 嗎 ?
應 徵 者 : 想 問 見 幾 耐 ?
creamykiss : 大 約 半 個 鐘 至 一 個 鐘 啦 , 見 完 大 約 4 點 度 啦 。
應 徵 者 : 咁 我 咪 會 有 一 個 鐘 剩 … … 因 我 約 女 朋 友 5 點 鐘 尖 沙 嘴 … … 見 完 工 唔 知 去 邊 好 … …
這 還 未 夠 「 經 典 」 ? 且 看 Fumu 的 受 氣 經 歷 , 「 有 個 男 人 搭 的 士 見 工 , 司 機 唔 識 路 , 於 是 打 畀 我 問 路 , 前 前 後 後 佢 三 次 都 搵 唔 到 路 , 到 第 四 次 就 一 輪 嘴 咁 我 一 餐 , 然 後 問 interview 可 唔 可 以 改 期 ! 」

http://www.beautyexchange.com.hk/revamp/forums/read.php?4,4134654

伯爵府

供樓的...我們要有心理準備~

美國將會步進加息週期....我地hk銀行至叻跟佢加...加加加....目標去番8~9厘...到時又供貴d喇~

伯爵府

每次有愛駒日,死佬都會在家睇馬,噚日阿仔終於開口講“我去睇馬”,死啦,阿仔會否變成賭徙架

首頁

尾頁

跳至