意見反饋
義工

自由講場 今日: 425|主題: 1004991

有日上網check戶口,發覺中信張支票已過數,咁係咪已抽中一手呢?

珍珠宮

國民生產總值:33515

有日上網check戶口,發覺中信張支票已過數,咁係咪已抽中一手呢?

公爵府

國民生產總值:25245

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 有日上網check戶口,發覺中信張支票已過數,咁係咪已抽中一手呢?

一定係扣左錢先!無咁快知道抽不抽到架!

珍珠宮

國民生產總值:30272

2018復活節勳章 2018勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

Re: 有日上網check戶口,發覺中信張支票已過數,咁係咪已抽中一手呢?

lilyyim 寫道:
一定係扣左錢先!無咁快知道抽不抽到架!

係呀.... 唔理抽唔抽到都先過數, 咁佢地就可以賺利息, 到抽左之後佢地先至慢慢攪退款....

珍珠宮

國民生產總值:44227

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

當然唔係啦

水晶宮

國民生產總值:63309

抽到先過數,咁證券行、銀行啲孖展搵鬼去借?

珍珠宮

國民生產總值:33515

吓!等我仲開心左成個下午 :-(

別墅

國民生產總值:530

我都有抽呀!!!唔知幾時公報呢???一齊心急吓啦!!!!

男爵府

國民生產總值:8764

我都係呀
susannalee 寫道:

男爵府

國民生產總值:6017

好媽媽勳章 畀面勳章

pinky_929 寫道:
我都係呀 [quote]
susannalee 寫道:
[/quote]

27/04 上市, 26 號可上網知道。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.