意見反饋
義工
[2007年] 你地買左咩玩具俾bb玩?

侯爵府

國民生產總值:23517

2011至尊種植勳章 畀面勳章

你地買左咩玩具俾bb玩?

我買左個按會發聲同有塊"鏡"既電話
揸住俾bb按同睇
仲有一個搖鈴俾bb揸住玩

洋房

國民生產總值:72

Re: 你地買左咩玩具俾bb玩?

其實兩個幾月人仔,應該比咩玩具佢玩呢? 朋友都有買搖得出聲的玩具比我個女,但我就未比佢玩囉!

別墅

國民生產總值:875

前日去健康院, 姑娘話可以開始比佢玩搖鈴, 同埋放在床仔上轉轉下果 d 玩具. 我都發覺我阿 b 宜家開始識得用手摸 d 掛0係度會響的玩具了, 同埋拎個搖鈴比佢, 佢會用手拎住.

複式洋房

國民生產總值:227

我買了一個軟林林嘅波,有手搖鈴及掛床會轉有音樂的玩具,佢未識攞嚟玩,不過會望望,聽到聲音會笑

別墅

國民生產總值:920

- 訓在地上玩有軟墊和吊飾的baby gym
- 布質搖鈴和塑膠搖鈴
- 好多布書和會發聲的布書
- 發聲布公仔
- 有好多唔同音樂的發聲和發光的羊咩玩具,fisher-price 出的,我亞B鍾意到不得了,呢個玩具係朋友送,佢兩個女又係好鍾意,所以買多個送比我。初初我唔鍾意,因為好大聲,個盒寫住係lullaby但咁鬼大聲,初初我劈埋一邊。到一日執野,?出黎啦,我又跟住d lullaby黎唱,點知亞B笑到咪埋隻眼好耐,又e-e-ah-ah武手武腳咁好興奮,咁我就開始成日開住唱歌同佢玩。我發覺凈開機佢係鍾意,但有媽咪唱住歌撩佢玩仲鍾意仲興奮。所以話小朋最愛的玩具就係daddy mami同佢地玩...

禁止訪問

國民生產總值:20403

侯爵府

國民生產總值:23517

2011至尊種植勳章 畀面勳章

俾佢玩啦
我個b都係剛剛2個月多d
我揸住部發聲電話
按幾次俾佢睇
佢就知按會有聲
當我揸住俾佢
識用手去按d制架
如果放搖鈴起佢手
佢會自己搖
夾起床邊就會用手攪架
tsuitakling 寫道:
其實兩個幾月人仔,應該比咩玩具佢玩呢? 朋友都有買搖得出聲的玩具比我個女,但我就未比佢玩囉!

複式洋房

國民生產總值:115

訓在地上玩有軟墊和吊飾的baby gym
elmo laught doll
Cradle Swing

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.