跳至

首頁

尾頁

複式洋房

~邀請你們參加恆恆生日party ~(5月13日下午1點gathering活動)

各位媽咪:
好耐冇見了!!更加好耐都冇參加每個月既活動了,因好難就時間呀!!特別星期六,日更加抽不到時間!
月希 : 我想jennifer前幾日都同你提過下個月既聚會,join埋係恆恆生日會 一齊搞!!咁五月份可以不用搞活動了,唔知好唔好呢??到時又可以慶祝埋母親節 !!!
下個月5月14日係我寶貝仔既生日,打算提早係麥當勞舉行!
希望個位媽咪有興趣帶同埋仔女一齊出席,人數不限,最緊要玩得開心,我知道現家多左好多新媽咪,都歡迎你地一齊參加!請報名安排人數預頂埸地!

時間 : 5月13日 下午(任何時間,報名寫名可以時間)
地點 : 麥當勞(睇人數才決定訂那一間)

日期 : 5月13日
時間 : 依家book左1點至2點(如 12-2pm; 4-6pm)
地點 : 關閘m記..因為果日得果間有時間揀(睇人數才決定訂那一間)

報名:
1) 月希 & 駿駿 (12-2pm; 4-6pm)(最好水坑尾或新馬路果邊dm記,因為其他我唔知係邊)
2) Jennifer & 恩曦(幾點都得, 邊間都無所謂)
3) Gina & Nienie (5點nie nie要跳舞, 其他時間都ok)
4) 加菲 & 敏敏 & 爸爸 (最緊要有位泊車)
5) littlefafa(4-6pm)(最好係澳門區)
6) ponla & 晴晴 & daddy (12-2 pm)
7)kammi&桐桐

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Re: ~邀請你們參加恆恆生日party ~(5月gathering活動)

我改左個topic少少..同置左頂...今晚會幫你send mail比各位媽咪架啦

你有冇deadline?幾號前要訂場? 有冇話邊d 時間full左?

複式洋房

Re: ~邀請你們參加恆恆生日party ~(5月gathering活動)

唔該你呀~~~thanks !! 我諗deadine 5 月8日前啦~~
12日個日時間應該末full! 同埋現家澳門得返龍園個間麥當勞係有遊樂埸,但係就冇裝飾過,睇下我地雖唔雖要玩!?或者我再去問下其他麥當勞開生日會,係咪會有開心姐姐同小朋友玩遊戲,如果係就唔駛卜龍園都得!!!!我留個電話比你,check mgs pls!!

珊瑚宮

係間間m記都有姐姐同小朋友玩架喎...

你電話?我有啦 你唔記得join媽咪會要比電話我咩

複式洋房

其實高士得二樓右邊有個麥當勞叔叔個邊都幾好!可以括到個空間出來!但係高士得就好難有車位, ,唔知仲有冇其他好選擇呢?

珊瑚宮

果頭真係難泊車喎

大宅

新任媽媽 寫道:
各位媽咪:
好耐冇見了!!更加好耐都冇參加每個月既活動了,因好難就時間呀!!特別星期六,日更加抽不到時間!
月希 : 我想jennifer前幾日都同你提過下個月既聚會,join埋係恆恆生日會 一齊搞!!咁五月份可以不用搞活動了,唔知好唔好呢??到時又可以慶祝埋母親節 !!!
下個月5月14日係我寶貝仔既生日,打算提早係麥當勞舉行!
希望個位媽咪有興趣帶同埋仔女一齊出席,人數不限,最緊要玩得開心,我知道現家多左好多新媽咪,都歡迎你地一齊參加!請報名安排人數預頂埸地!

時間 : 5月12日 下午(任何時間,報名寫名可以時間)
地點 : 麥當勞(睇人數才決定訂那一間)

日期 : 5月12日
時間 : 請寫明邊段時間得(如 12-2pm; 4-6pm)
地點 : 請寫明邊間麥當勞(睇人數才決定訂那一間)

報名:
1) 月希 & 駿駿 (12-2pm; 4-6pm)(最好水坑尾或新馬路果邊dm記,因為其他我唔知係邊)
2)Jennifer & 恩曦(幾點都得, 邊間都無所謂)

複式洋房

等我明天去睇下其他麥當勞d 地方......
月希 寫道:
果頭真係難泊車喎

大宅

上次boo生日個間台山m記都幾多位泊車ga wo~~~

複式洋房

台山個間其實我都有諗過架!個間又岩岩裝潢完!附近又有三個停車埸!!!

jennifer_lam 寫道:

大宅

新任媽媽 寫道:
台山個間其實我都有諗過架!個間又岩岩裝潢完!附近又有三個停車埸!!!

[quote]
[/quote]
試下問d 媽咪個間o 唔ok 啦, 因為真係幾多位泊車架~~~

複式洋房

嗯.. 我記錯! 我講個間係關閘個間!台山個間都好!!上面二樓都好大!!但係唔可以好像高士得個到括一個空間出來!!!其他人入不到,看不到 !!
[quote]
新任媽媽 寫道:

[quote]
[/quote]
試下問d 媽咪個間o 唔ok 啦, 因為真係幾多位泊車架~~~[/quote]

侯爵府

唔好去龍園呀, 上星期我朋友個仔個生日會就係個度, 但係有遊樂場都冇得玩, 因為你唔可以book埋個場.... 會有好多其他小朋友, 什致有大朋友(12-13歲), 連我囡囡(4歲, 貪玩) 入左去唔夠一分鐘都夠就出番黎, 話驚, 唔玩啦~

大宅

新任媽媽:

多謝你的邀請先!

想話比你知, 如果係高士德m 記搞生日會, 可以免費泊佢旁邊既嘉年華酒樓停車場架... 不過我唸如果係12至2點, 可能會無乜車位, 因為o個段時間多人去飲茶, 我唸4-6點可能個停車場會無咁full....

新任媽媽 寫道:
其實高士得二樓右邊有個麥當勞叔叔個邊都幾好!可以括到個空間出來!但係高士得就好難有車位, ,唔知仲有冇其他好選擇呢?

侯爵府

日期 : 5月12日
時間 : 請寫明邊段時間得(如 12-2pm; 4-6pm)
地點 : 請寫明邊間麥當勞(睇人數才決定訂那一間)

報名:
2) Jennifer & 恩曦(幾點都得, 邊間都無所謂)
3) Gina & Nienie (5點nie nie要跳舞, 其他時間都ok)

複式洋房

唔該你呀! 咁我一陣再去問下高士得個間confirm下先!其實我都想係高士得個間搞,因為個埸好d!! 又有麥當勞叔叔係度!
影相都靚d !!!哈~~~~~~~如果真係有停車場就一定去這間啦~~~~
Ponla 寫道:
新任媽媽:

多謝你的邀請先!

想話比你知, 如果係高士德m 記搞生日會, 可以免費泊佢旁邊既嘉年華酒樓停車場架... 不過我唸如果係12至2點, 可能會無乜車位, 因為o個段時間多人去飲茶, 我唸4-6點可能個停車場會無咁full....

[quote]
新任媽媽 寫道:
[/quote]

侯爵府

新任媽媽 寫道:
有麥當勞叔叔係度!映相都靚d !!!

但係要小心, 因為個度映相會背光架~

別墅

如果我冇記錯,水坑尾都有麥當當叔叔架bo~
可以問下呢~
http://cecilia1fu.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx?_c02_owner=1

洋房

RIGHT...水坑尾m記係有麥當奴叔叔架
祈待...新生命誕生

複式洋房

Re: ~邀請你們參加恆恆生日party"註-如果更改13號" ~(5月gathering活動)

如果改為5月13日唔知有冇問題呢?因為我諗應該星期日會好d, 因為多數人都放星期日!!!!

首頁

尾頁

跳至