跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

忍不了的担心

平日好想阿b瞓多d, 但係今日阿b打完四合一針, 雖然無發燒, 但係個人真係好累, 佢今日瞓左好多, 今晚由入八點幾瞓到而家都未起身呀, 平時呢個時間佢好鍾意搵人同佢傾計架, 我睇住佢咁累, 忍唔住好担心呀, 仲忍唔住喊左出黎, 我老公幾驚呀見到我咁, 我明知佢係會咁係好正常, 但係都好担心, 唔怪得d人話養兒一百歲, 長憂九十九, 我而家真係好明阿媽真係好辛苦, 真係要對自己阿媽好d, 我地呢d新媽咪仲有排捱 :-( :-(

複式洋房

Re: 忍不了的担心

打完針訓多D是好事,之後比多D水佢飲就得,BB好快大

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

Re: 忍不了的

唔好話打針, 平時見阿仔訓得太"林", 我會佢摸下佢有無體溫, 又會特登攪下佢, 等佢郁一下AH~ 我才安心AH~

大宅

jessicashek 寫道:
平日好想阿b瞓多d, 但係今日阿b打完四合一針, 雖然無發燒, 但係個人真係好累, 佢今日瞓左好多, 今晚由入八點幾瞓到而家都未起身呀, 平時呢個時間佢好鍾意搵人同佢傾計架, 我睇住佢咁累, 忍唔住好担心呀, 仲忍唔住喊左出黎, 我老公幾驚呀見到我咁, 我明知佢係會咁係好正常, 但係都好担心, 唔怪得d人話養兒一百歲, 長憂九十九, 我而家真係好明阿媽真係好辛苦, 真係要對自己阿媽好d, 我地呢d新媽咪仲有排捱 :-( :-(

my bb will get injection in the coming Tue. After i read the above, i'm so worried :-( :-( :-( .

大宅

你講既行為, 我諗好多 mami 都曾經試過.
有時都覺得自己幾神經質, 好似傻婆咁.

小天使 寫道:
唔好話打針, 平時見阿仔訓得太"林", 我會佢摸下佢有無體溫, 又會特登攪下佢, 等佢郁一下AH~ 我才安心AH~

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都試過睇下佢有冇呼吸, 我因為聽過太多bb瞓瞓下會抖唔到氣, 我成日都會摸下佢架, 特別係晚上

大宅

我個b打完4合1之後嗰日己經發到101度啦,又唔肯飲奶,平時朝早未夠鐘飲奶己經自己起身,但今朝竟然瞓到過晒鐘。
我地而家啲擔心只係開始,我估到佢結婚,我都仲會擔心佢,做父母就係咁啦。

大宅

嘻....原來咁多媽咪都試過咁做呀, 有時BB瞓得好"LUM", 我都會半夜自己起身行埋去睇下佢仲有無呼吸. 我老公都話我儍儍地, 搵野來驚.

唉....做左媽咪先知, 有個BB真係有好多野都要擔心! 媽媽真偉大, 萬歲!!

大宅

呵呵, 原來個個媽咪都係一樣, 我仲驚係我自己傻傻地tim...
當你見到天上星星,可有想起哥哥...

大宅

me too........ 我都會成日摸下佢,有時仲唔小心整醒佢.
jessicashek 寫道:
我都試過睇下佢有冇呼吸, 我因為聽過太多bb瞓瞓下會抖唔到氣, 我成日都會摸下佢架, 特別係晚上[/quote]
我要努力做個好媽咪!
我一定會成功生多個!

大宅

haha, me too.

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

我都試過
keekee8520 寫道:
我都試過咁呀!
有一次我仲攞隻手去佢個鼻到,
睇下佢有冇呼吸,比我老公話我傻瓜! ?-(
[quote]
iris_mui 寫道:

[quote]
小天使 寫道:
[/quote][/quote]

男爵府

畀面勳章

我都試過
雪~bb 寫道:
我都試過
[quote]
keekee8520 寫道:
我都試過咁呀!
有一次我仲攞隻手去佢個鼻到,
睇下佢有冇呼吸,比我老公話我傻瓜! ?-(
[quote]
iris_mui 寫道:

[quote]
小天使 寫道:
[/quote][/quote][/quote]

子爵府

好媽媽勳章

好彩好多人都試過,唔是攪到我以為自己神經質 ?-(

大宅

睛靈勳章 畀面勳章

我都試過喎
證明大家所做的都係正常o既

別墅