自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

請問点幚仔仔V V o架?????

因厠所高,佢企晌度唔夠高,又無理由教佢坐响度v v o架,如果企椅仔咪好危險,各位請指教

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

Re: 請問点幚仔仔V V o架?????

我就搵張膠櫈仔叫佢企上去,我就用對腳頂住兩邊櫈腳教佢去,宜家傢俬有d膠櫈仔櫈脚包左防滑膠,不過我覺得始終對腳頂住穩陣d.

伯爵府

我姑仔個仔,喺屋企真係坐喺度痾ga

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

咁坐晌度痾咪直射囉?會唔會濕哂?返學点痾呢?唔好意思太多問題....
米奇BB 寫道:

伯爵府

我見佢會自己"禁"低~佢未讀書ga~而家3歲,9月先返學,因果次佢嚟我屋企,我同佢去廁所見倒 :lol:
醜樣豬 寫道:
咁坐晌度痾咪直射囉?會唔會濕哂?返學点痾呢?唔好意思太多問題.... [quote]
米奇BB 寫道:
[/quote]

王國長老

好叻喎識噤低 唔該哂你!!!!!!

首頁

尾頁

跳至