意見反饋
義工
[2006年] 請各位多多指教

民房

國民生產總值:4

請各位多多指教

hi
我係新手全職mami黎架,B仔係24/11出世,請各位多多指教揍B心得~

大宅

國民生產總值:3972

Re: 請各位多多指教

hello ah!! 太客氣啦,指教就唔好啦!! 交流下就得d hehe~~~~

男爵府

國民生產總值:7315

畀面勳章

hi bb624
welcome有問題咪大家1齊研究law

大宅

國民生產總值:1313

bb624, weclome.....多D上 黎傾下....同埋參加我地Dgathering ....

Little Boxer媽咪

民房

國民生產總值:4

我B仔星期一要打針,但我99堅持話要比D涼野我個仔飲,話甘樣唔怕佢打針發燒喎,但甘細個飲得嗎?我住粉嶺架,好少出KL,如果想參加D gathering 係咪1定要入會?

複式洋房

國民生產總值:439

Me too. I'm new to this website. Still learning how to use the system.
我的小天使 ~ Howard 仔仔 於2006年11月13日出世啦!

大宅

國民生產總值:1350

哈哈, 你哋要多d上嚟傾喇, 你會發現有好多正嘢同埋gathering, 好開心架 ! 仲有你有咩唔明, 呢度好多媽媽都好樂意去解答你的問題架 ! 

大宅

國民生產總值:3972

最好啦!! 入會加實好簡單,又免費!!
bb624 寫道:
我B仔星期一要打針,但我99堅持話要比D涼野我個仔飲,話甘樣唔怕佢打針發燒喎,但甘細個飲得嗎?我住粉嶺架,好少出KL,如果想參加D gathering 係咪1定要入會?

大宅

國民生產總值:1922

我99通常會係bb打針前比佢飲米水...等佢冇咁熱氣, 唔會咁易發燒, bb打左咁多次針都冇發過燒....
你99所指既涼野, 係乜呀?
bb624 寫道:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.