意見反饋
義工

自由報料 今日: 446|主題: 265728

萬寧買bb用品有贈品送

大宅

國民生產總值:1705

萬寧買bb用品有贈品送

萬寧買bb用品滿$40送以下其中一樣:
- 詩思樂濕棉sample
- huggies 紙尿片sample(只見s碼)
- 另加$29.9換美素樂2號400g

買任何bb用品可加$9.9換johnsons buddies洗頭水(黃色個隻)

買pampers產品滿$200有贈品, 不過唔記得係咩野

以上只憑記憶, 如有錯漏請見諒...

男爵府

國民生產總值:6651

Re: 萬寧買bb用品有贈品送

尋日都唔見既. 請問你係邊間見到嫁~~

大宅

國民生產總值:1705

Hi,

係今朝見到, 係元朗廣場嗰間

男爵府

國民生產總值:6733

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我禽日睇報紙都見wor

公爵府

國民生產總值:27716

昨日仲做緊女性用品~
不過已有加$29.9換美素樂2號400g & 買任何bb用品可加$9.9換johnsons buddies洗頭水(黃色個隻).

今日做bb用品, 去睇下先

catyam 寫道:
萬寧買bb用品滿$40送以下其中一樣:
- 詩思樂濕棉sample
- huggies 紙尿片sample(只見s碼)
- 另加$29.9換美素樂2號400g

買任何bb用品可加$9.9換johnsons buddies洗頭水(黃色個隻)

買pampers產品滿$200有贈品, 不過唔記得係咩野

以上只憑記憶, 如有錯漏請見諒...

侯爵府

國民生產總值:23448

好似係english time 1 隻.

.................買pampers產品滿$200有贈品, 不過唔記得係咩野

以上只憑記憶, 如有錯漏請見諒...[/quote]

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.