意見反饋
義工

少年成長 今日: 5|主題: 14668

你地也會唔會為

大宅

國民生產總值:1943

你地也會唔會為

你地也會唔會為

複式洋房

國民生產總值:270

Re: 你地也會唔會為

咁你依家邊個幫你睇BB 呀.....好多全日制幼稚園都可以廷長到8時接回小朋友個喎...

複式洋房

國民生產總值:434

如果可以同公司講收五點就留番係現在公司,因要找一份收五點公好難,就算找到都唔知可唔可以準時走,我個問題同你一樣個仔9月返K1全日班,不過我係全職媽媽,我都搵緊公,不過收5點d工真係冇

男爵府

國民生產總值:7481

其實你可以同公司傾, 彈性上班下班, 即提早上班, 5點放工! 不過就要視乎你公司比唔比!!!

大宅

國民生產總值:1943

家下奶奶抄,返學就要要自己抄了,其實自己都好矛盾,因為之前有同老細講過,但佢答我幫我諗諗,後來我自己收回要求(因為佢無推辭,但都無即刻答應),要諗即要為難(我問過做老闆的朋友佢都話係佢都唔鐘意員工咁樣,個個都咁公司埋亂晒籠,所以我埋收回要求).收回要求家下煩又後悔,如果我遞信走人佢八成會留我,所以我諗住八月俾信再睇下點樣.但又惊到時玩唔到五點的工同埋准時走的工,所以心大心細.

禁止訪問

國民生產總值:2149

大宅

國民生產總值:1660

小兒讀幼兒園時﹐係番全日制(最好係7:00p.m.前接放學﹐如果真係唔得﹐預早打比老師講聲都無問題的)﹐我同老板說不可o.t.(他說無問題)﹐所以直到小兒升小一才做housewife。
我知有些全日制係可以去到晚上8:00的

男爵府

國民生產總值:8786

環保接龍勳章 畀面勳章

Hi!

My daughter 's nursery school can extend to
seven o' clock.

I think you better consider another school for your son.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.