意見反饋
義工

親子旅遊 今日: 9|主題: 149970

Sunshine City Prince Hotel in Japan

複式洋房

國民生產總值:427

Sunshine City Prince Hotel in Japan

請問有冇人知道佢地的semi-double room 有幾大呀? 謝謝!

amazing9870

公爵府

國民生產總值:27357

好媽媽勳章

Re: Sunshine City Prince Hotel in Japan

上年同朋友去過, 我同我老公一間房比左兩張單人床既房, 成間房唔係好大

我朋友仲攪笑, 一張雙人床, 間房仲細過我個間

你可以問下旅行社是否兩張單人床定一張雙人床

複式洋房

Re: Sunshine City Prince Hotel in Japan

bby 寫道:
上年同朋友去過, 我同我老公一間房比左兩張單人床既房, 成間房唔係好大

我朋友仲攪笑, 一張雙人床, 間房仲細過我個間

你可以問下旅行社是否兩張單人床定一張雙人床

bby,

thanks.

子爵府

國民生產總值:13148

好媽媽勳章

普通房size都幾細.

複式洋房

國民生產總值:244

Semi-double 即係單人房放咗張雙人床, 大極有限.

水晶宮

國民生產總值:52137

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

magee009 寫道:
普通房size都幾細.

Yes, but this is very common for the hotels in Tokyo

子爵府

國民生產總值:12626

2018勳章

不過去日本大多時間在外, 對於2 個大人加1 小朋友, 都可接受, 看看底部平面圖,有提及semi-double room

http://www.princehotelsjapan.com/SunshineCityPrinceHotel/sunshinecity-guestrooms.asp

amazing9870 寫道:
請問有冇人知道佢地的semi-double room 有幾大呀? 謝謝!

amazing9870

男爵府

國民生產總值:5194

好媽媽勳章 畀面勳章

不如試下新宿Prince, 剛剛裝修完, 我Easter入住Twin Room(二張4尺床),間房都有Keio Plaza咁大,價錢比Sushine City Prince多少少,But非常方便

寶石宮

國民生產總值:366643

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

twin rm 有2張單人床, 大過semi double

子爵府

2018勳章

pampam,

Hello! 八掛下, 大概新宿Prince幾錢一晚呢? 之前好像都過千元, 因為它幾近JR , 會唔會唔夠靜呢? Keio 房就好, 但離JR 遠.

CMMANDY

pampam 寫道:
不如試下新宿Prince, 剛剛裝修完, 我Easter入住Twin Room(二張4尺床),間房都有Keio Plaza咁大,價錢比Sushine City Prince多少少,But非常方便

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我Easter去約$13xx(無早餐),靜唔靜我又覺得OK,以前都係住開Keio,不過Full,所以試下Prince(話明唔用semi double房),都好方便,係無機場車到門口唔好。

SHINJUKU PRINCE HOTEL TWIN ROOM

[quote]
CMMANDY 寫道:
pampam,

Hello! 八掛下, 大概新宿Prince幾錢一晚呢? 之前好像都過千元, 因為它幾近JR , 會唔會唔夠靜呢? Keio 房就好, 但離JR 遠.

CMMANDY

[quote]
pampam 寫道:

子爵府

2018勳章

pampam,

Easter去約$13xx(無早餐), 原來都幾貴, 可能裝修左喇! 係呀! 無limousine Bus 係幾煩, 不過近JR真是唔錯, 9am-9pm 真是好想快d返去洗澡睡覺

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Easter期間d酒店係咁上下啦

CMMANDY 寫道:
pampam,

Easter去約$13xx(無早餐), 原來都幾貴, 可能裝修左喇! 係呀! 無limousine Bus 係幾煩, 不過近JR真是唔錯, 9am-9pm 真是好想快d返去洗澡睡覺

伯爵府

國民生產總值:17488

睛靈勳章

這間酒店好處是有機場巴士直達,唔好之處是離JR池袋站遠(最少行十五分鐘),只近地鐵站,出入搭地鐵,但地鐵好多站要轉車

大宅

國民生產總值:2399

amazing9870 寫道:

amazing9870

咁我好好彩啦,唔係好似樓下d mami咁既遭遇,因為我舊年聖誕節同老公,bb & 99去的時候,reserve 了一間3人房,開頭我都唔expert會好大架,點知去到check-in之後,佢地比我的房間重大個我屋企囉 有2張雙人床(4x6)再加一張梳化的雙人床(4x6),重有一張梳妝台,電視,茶几同兩張chair呀 咁你可以想像到間房有幾大囉.

不過我去日本幾次都係住呢間hotel,d房都唔算好細呀 呢個只係我個人的comment,你可以參考既.

大宅

國民生產總值:1295

Sunshine City Prince semi-double room
房size: 16.6㎡
床size: W140cm x L195

複式洋房

Dear all

Thank you very much for your valuable comments.

amazing9870

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.