意見反饋
義工
[2007年] BB成個頭出紅色粒粒,點算?

大宅

國民生產總值:3892

BB成個頭出紅色粒粒,點算?

BB用邊隻洗頭水呀?
BB個頭出晒紅色粒粒,重要淨係有頭髮既地方,係胎毒定隻洗頭水既問題呢?

而家用緊Chicco既洗頭水喎!

版主

國民生產總值:132151

玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

Re: BB成個頭出紅色粒粒,點算?

係大汗UP出疹咋... 勤D同阿B抹汗啦~ 我隻臭豬仔都係咁

別墅

國民生產總值:832

天氣太熱了,我個b都係,初初唔知重
.認住我呀,我會告僱主的.

男爵府

國民生產總值:5906

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係呀!之前我比太多衫阿B著,就太熱出疹,現在涼返就無事啦!

伯爵府

國民生產總值:18595

醒目開學勳章 BK Milk勳章

小倩 寫道:
係大汗UP出疹咋... 勤D同阿B抹汗啦~ 我隻臭豬仔都係咁

唔該哂!
我隻b個頭都係咁
99成日怕佢凍~我就成日覺得唔使着咁多衫
唉!

大宅

國民生產總值:3892

今日見到阿b個頭既粒粒有"龍"tim呀!開冷氣又真係好d喎!

版主

國民生產總值:132151

玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

我隻b個頭都係咁
99成日怕佢凍~我就成日覺得唔使着咁多衫
唉!

依家佢O地喊幾喊就一身濕晒O架啦... 所以一日紗巾不離手咁同佢O地抹汗呀

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.