意見反饋
義工

自由講場 今日: 4619|主題: 1004933

跳至
急.....想問下邊度有蜆掘??????

男爵府

國民生產總值:5549

好媽媽勳章 畀面勳章

急.....想問下邊度有蜆掘??????

如題

大宅

國民生產總值:1412

Re: 急.....想問下邊度有蜆掘??????

大埔三門仔, 但係要初二 & 十六先至多蜆架

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔該.....唔知西貢西沙有無???

珍珠宮

國民生產總值:48679

2018勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都好有興趣呀, 請問可唔可以教埋我點去呀?多唔多人架?要帶定乜架?唔該

孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

男爵府

國民生產總值:7372

LANTAU ISLAND...

一大水退果日就成海灘都係架啦..

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

因我明天想帶亞仔去掘......如西貢西沙無...我地就會去黃金海岸swim

因我真的唔知西沙有無得掘...有無人知????
如大埔是否明天去掘都會有蜆但無初二至初十二禁多???

複式洋房

國民生產總值:484

請問lantau island 邊個灘呢? 我都有興趣想知. 謝謝.

mimi362436 寫道:
LANTAU ISLAND...

一大水退果日就成海灘都係架啦..

大宅

國民生產總值:2325

我前日先去完左舊咖啡灣掘蜆, 掘得好少, 掘幾個鐘先得1桶,因為勁多人...
今日阿姨又走左去, 唔洗2個鍾就掘左桶幾

男爵府

國民生產總值:7766

掃管勿最多蜆

男爵府

國民生產總值:6296

橋咀.好多架.好好玩.水好清,海參,海膽都有架.

翡翠宮

國民生產總值:89282

2018勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

下次有機會去梅窩海灘丫, 水退時好多村民一齊係度掘蜆. 有 d 蜆仲好大隻添.

水晶宮

國民生產總值:71818

畀面勳章 環保接龍勳章

adaleung0716 寫道:

西沙公路有, 不過我唔識點容易, 由馬鞍山個邊去, 入西沙公路, 左手面, 有1個停車場既!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:6296

mclam 寫道:
[quote]

西沙公路有, 不過我唔識點容易, 由馬鞍山個邊去, 入西沙公路, 左手面, 有1個停車場既!![/quote]
我知你講邊道,好似叫泥涌,好多人放風箏既,係咪?但果道水好dirty喎.

伯爵府

國民生產總值:18595

醒目開學勳章 BK Milk勳章

mclam 寫道:
[quote]

西沙公路有, 不過我唔識點容易, 由馬鞍山個邊去, 入西沙公路, 左手面, 有1個停車場既!![/quote]

烏溪沙站往白石路口有1個石灘!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

西沙公路有, 不過我唔識點容易, 由馬鞍山個邊去, 入西沙公路, 左手面, 有1個停車場既!!

那這度掘出來d蜆......drity嗎???可食用???

伯爵府

國民生產總值:18249

我都想知道呀,可以再提供下嗎

那這度掘出來d蜆......drity嗎???可食用???

複式洋房

國民生產總值:314

橋咀即係那裡?? 我以前同老公拍拖時都去過馬鞍山入嗰個石灘但好難掘喎, 仲有好多蠔殼"界"到隻手都損晒,如果同小朋友去嗰度真係要好小心tim呀

伯爵府

國民生產總值:18249

我係yahoo搵到啦,有興趣既話自己睇睇啦

http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=7007030901429

禁止訪問

國民生產總值:9617

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.