意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 34|主題: 38902

分手~~

公爵府

國民生產總值:29677

分手~~

我講緊既並唔係我自己

我之前post過話我朋友個老婆拎哂個老公d錢走佬~
今日我朋友從大陸回港 我同佢傾左一陣電話,
雖然我唔知佢地究竟誰是誰非
但我頭先同禾fd傾左陣,對於我黎講,真的係非常之震驚
我fd話,原來今年情人節佢同佢太太慶祝完既第二日,佢太太居然暪住佢請咗假 :mrgreen: 之後仲同我fd講話,自己一個人入咗南丫島同元朗自己行咗一日,但係呢一日裡面一直都冇聽我fd電話
因為當晚係佢太太公司既聯歡晚會,但佢太太居然仲遲到
我fd懷疑佢太太應該有外遇
因為佢之後竟然有幾日去玩通宵唔返屋企

我係女人都覺得佢應該係有人追緊佢囉,如果唔係一個人,剛剛同老公復合咗大半年,而個老公亦好努力咁搵錢,如果唔係有d外來因素,我諗唔到點解變得咁突然呢

我fd佢好唔開心,佢話以後都唔敢再相信感情wor~~ 我都唔知點安慰佢好 :-( :-(

公爵府

Re: 分手~~

我同我fd傾咗一陣,咁我fd話佢e+冇再欠佢老婆

佢話佢老婆有係度同佢計計埋埋以前d數

我之後就講,點解你地兩個曾經相愛既人,到最後我唔理咩理由分開喇,點解你地大家唔可以只記住對方既好呢 而係大家去計算誰對誰錯呢

我真是好唔明????????

珍珠宮

國民生產總值:44991

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

愛的反面就係恨,當一對戀人要分開,都係因為中間出現了問題,其實每個人同每個人相處都會出現一些問題,但兩人間還有愛時,就會去包容佢,但當愛漸漸消失,果份包容亦會同時消失,問題就會出現,所以分後只會記得對方對自己的傷愛,而往日的愛離他們太遠了,否則又怎會有今天的結果?亦因為咁就忘記當天他們是曾經深愛過對方了。
你朋友也不要對愛情睇得太灰,現在只是人生中的一些考驗,不要太介懷,雨過總會天睛,人要向前看啊。

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

其實一家唔知一家事...你唔係當事人...根本唔知道誰是誰錯...佢地夫妻之間發生咩事...外人唔會知道...唯有勸你朋友...感情事暫時就唔好去諗...努力工作...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

國民生產總值:3337

環保接龍勳章

算啦~其實真係一家唔知一家事架,最緊要你個fd而家
心情點啦??你做朋友記得同佢傾多d開解下佢呀~~
http://hk.myblog.yahoo.com/anna-tse

公爵府

414928~

你簡直係講中我我既睇法呀
琴晚我同我老公講,假如我地有人因為其他原因分開的話,我叫我老公淨係記住我既好便可架喇
不過,諗諗吓 原來我都冇乜好處比老公記住
414928 寫道:
愛的反面就係恨,當一對戀人要分開,都係因為中間出現了問題,其實每個人同每個人相處都會出現一些問題,但兩人間還有愛時,就會去包容佢,但當愛漸漸消失,果份包容亦會同時消失,問題就會出現,所以分後只會記得對方對自己的傷愛,而往日的愛離他們太遠了,否則又怎會有今天的結果?亦因為咁就忘記當天他們是曾經深愛過對方了。
你朋友也不要對愛情睇得太灰,現在只是人生中的一些考驗,不要太介懷,雨過總會天睛,人要向前看啊。

複式洋房

國民生產總值:226

1家唔知1家事好岩既,物先腐後蟲生都係bk學到既 當愛一個人時,咩都唔理,問題出現呢?忘記。
414928完全bingo!!
個份包容係問題出現個時都消失左,
------------
我覺得,愛情,邊有得計架!無話計得咁多2公婆,
唯有叫佢接受現實啦......人總係不斷搵更好既!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.