自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

小宇廷已遠行

請各位祝福小宇廷

http://www.babyhome.com.tw/album.php?mid=166913

很想哭, 但又不敢哭, 因為不知那個結果才算幸福, 遠行幸福, 還是活著幸福. 咁大個女, 第一次有百感交集的感覺, 唔知講咩好.

大宅

Re: 小宇廷已遠行

:-(

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

睇完忍不住 :-( ,:-( :-(
但願宇廷父母能振作起來,
祝福再次來臨健康的小寶寶來到他們身邊.

禁止發言

大宅

一邊睇一邊覺得好心痛. :-( 
我諗我哋真係要學會珍惜身邊的一切.

珍珠宮

一直都有睇呢個BLOG。當我見到home page嘅相片轉了,心已經一突,再看下去,淚水缺堤,哭了兩日。這幾天都攬實自己嘅BB,覺得幸福唔係必然,能夠有個健康快樂嘅BB,係幾生收到嘅福份。

禁止訪問

公爵府

畀面勳章

好久之前已經知道小宇廷的事,中斷好轉的時候就停了沒有再update,但最後天意弄人,小宇廷都要離開,已為人母的我,真的好心痛,點解上天要咁,lee一刻,我只想緊緊抱着熟睡中的小女兒!願她健健康康,快快樂樂的生活!

首頁

尾頁

跳至