意見反饋
義工

單親天地 今日: 5|主題: 17125

跳至
有冇媽媽因被c6打而離開?

禁止訪問

國民生產總值:2762

有冇媽媽因被c6打而離開?

大宅

國民生產總值:2777

Re: 有冇媽媽因被c6打而離開?

唔好再諗以前喇,你宜家要過新既生活!
誰對誰錯都冇所謂啦,因為係past teste!
就算你心中,仲有c6對你好既野!
都要同自己講:我識個好既c6已經死左,唔係世界上面!

佢咁對得你,佢都會咁對第2個女人.
因果循環,冇謂將開心既事放係心到.
c6連自己親子孩兒都吾理,可見佢幾絕.

你及早發現佢惡行,好過到個仔大個先發現.
到時仲難取捨

希望我講完你會舒服D啦

洋房

國民生產總值:121

算la, 日久見人心, 你個c6好快就比真知道佢個真面目架la.

大宅

國民生產總值:1354

原來而家有咁多咁無用嘅男人,我同你一樣,回憶當時,又比佢打,金又無曬,錢又無曬,重要而家重爭屋企錢,不過好彩而家識諗,唔會左同啲咁嘅男人一齊,但真係唔明白,佢地點解可以咁無用,重可以話人錯.............

禁止訪問

國民生產總值:566

大宅

國民生產總值:2936

德德媽咪,

你ga經歷同我mama好相似, 你就當係前世欠左佢law!
冇計! 呢d係殘男人, 冇風度, 冇良心, 冇人性, 佢將來一
定會有報應, 你應該慶幸以後5使再對著呢隻殘男人,
你自由啦!!!
MamiBaby

禁止訪問

洋房

國民生產總值:123

These men are jerk. Dont waste your time on him and be brave. I am sure that you can do it.
Single daddy with 2 years old daughter

洋房

These men are jerk. Dont waste your time on him and be brave. I am sure that you can do it.
Single daddy with 2 years old daughter

禁止訪問

別墅

國民生產總值:960

德德媽咪,

過去已經過去, 唔好再回憶, 積極面對現在及將有, 花多時間寄託於德德還好. 上多啲BK分享個人仲開心.

禁止訪問

洋房

德德媽咪 寫道:
德德is my pet that I kept it many years ago, it left me already, but I will born my bb on the comming June, thx for everyone's care and share.

boy or girl?

禁止訪問

別墅

國民生產總值:960

Oh! Sorry!

禁止訪問

禁止訪問

國民生產總值:7601

禁止訪問

珍珠宮

國民生產總值:31488

嘩!同我嘅經歷有80%相呀!分別就係佢不單止動不動就打我,吾俾家用,講大話吾眨眼,喺佢屋企人面前將d野掉轉晒嚟講,仲喺我開俾佢果張附屬咭狂透支,直至張咭爆左之後,佢仲失埋蹤,d數佬搵我,過左一段時間之後佢返左嚟,但係就成個人都變晒...!直至佢一次又一次咁打個仔,搵個仔嚟出氣...,我就知吾可以再忍!佢嘅所作所為,原因好簡單:變 左 心!!!

德德媽咪 寫道:
回憶當時, 自己大肚, 沒有工作, c6同叧一個拍拖, 最後還把我的錢和所有可賣錢的物品偷走 :-( 離開後還有收數佬打電話找c6
雖然一切過去, 但有時仍會想起 :-( 現在,c6沒有給贍養費,還向自己家人說我因為佢窮所以我走 其實是叧一個呃佢d錢,所以有收數佬找佢.....

I am so good to him, why?????

禁止訪問

國民生產總值:266

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.