跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章

有無媽咪有興趣下星期六一起去玩具圖書館?

有興趣下星期六一起去玩具圖書館玩嗎? 我想book下星期六12:00 noon, 玩完可以一起去食飯!

booking tel:29210386

男爵府

Re: 有無媽咪有興趣下星期六一起去玩具圖書館?

請問玩具圖書館o係邊????

別墅

好媽媽勳章

香港中央圖書館2/f

別墅

我有打算3:00去,因為呀女12:00-12:30開餐,所以12:00唔

別墅

好媽媽勳章

mslamlam,

我book 左下星期六3:00 p.m. la, 你book 左未呀?

大宅

waichuntai & mslamlam

想問係咪PLAYGROUP? 要錢?
點解要BOOK?

大宅

how much ar??
sat 幾點呀??

我都想去,
不過我放一點....... :-(

別墅

好媽媽勳章

bosco & wanyan,

唔駛錢ga, 但係每節有人數quota, 所以要book, 去到係玩玩具, 所以我覺得約埋一起去好玩d!

別墅

Waichuntai

我已經book

男爵府

Waichuntai,mslamlam

我過幾日覆你地好嗎???我要check 喔...
今日我地同pat去左細粒丁屋企玩,好開心喔~
打算下次去我屋企玩.........因為我有sir滑梯同埋thomas帳幕~睇下約多d人啦~

大宅

OK.....到時見啦

侯爵府

waichuntai,

我同boscochow都好想去呀,我地係米join埋落你樹就ok架?定係要自己打去再做booking呀?

我地都好想一齊玩呀 :mrgreen:

waichuntai 寫道:

唔駛錢ga, 但係每節有人數quota, 所以要book, 去到係玩玩具, 所以我覺得約埋一起去好玩d!

侯爵府

mslamlam,

sorry呀,我仲未寄隻碟比你呀,我如果book到都會去架,到時見面再比你啦,真係唔好意呀

[quote]
mslamlam 寫道:
Waichuntai

我已經book

大宅

WAICHUNTAI

我 BOOK左,不過系星期六11點。。

ybb
[img align=right]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/62903/ticker2.png[/img]

別墅

好媽媽勳章

tupytupy & wanyan,
toy library 要自己打電話去book的,
每人每日只可以book一個session.
weekend的話, 七日前要book定架la. (星期日 book定 下星期六...)

大宅

每一個時段限40人(大人同小童)

tupytupy 寫道:
waichuntai,

我同boscochow都好想去呀,我地係米join埋落你樹就ok架?定係要自己打去再做booking呀?

我地都好想一齊玩呀 :mrgreen:

[quote]

[/quote]
[img align=right]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/62903/ticker2.png[/img]

大宅

下....係唔係即係是但一個人book都可以一班人去嫁?? ?-(

大宅

唔系, 一個人只可以book最多兩個兒童和4個大人。

wanyan 寫道:
下....係唔係即係是但一個人book都可以一班人去嫁?? ?-(

侯爵府

IC,唔該晒WAICHUNTAI

咁唔知我今日BOOK唔BOOK到呢 如果BOOK唔到我同BOSCOCHOW就要BOOK另一個時間LU

tupytupy & wanyan,
toy library 要自己打電話去book的,
每人每日只可以book一個session.
weekend的話, 七日前要book定架la. (星期日 book定 下星期六...)

大宅

請問是否只有中央圖書館才有玩具圖書館 因住九龍區, 帶同bb一起來很遠

首頁

尾頁

跳至