意見反饋
義工

香港18區媽媽會 今日: 51|主題: 153390

[屯門區] 黑店!良景福星文具店!

大宅

國民生產總值:2777

黑店!良景福星文具店!

話說我琴日帶埋個仔諗住去買公交袋,同筆.
咁佢個度有sample比我睇,個男人老闆就係收銀個度拎個新比我.
我話要6x9,佢就比左個細d我.話我睇錯,叫我去睇多次 佢態度已經好差.我死死地氣睇多次啦,我肯定自己冇講錯size.最後原來佢擺錯位,d貨size錯哂.

我已經黑哂面,因為佢叫我睇左2次.態度仲要好差囉.
佢找錢個陣,我講:比錢你賺,仲牙支牙[左].
老闆即刻用手捉住我拎緊錢隻手,話唔撚買比你呀.
你拎番d野黎,我話你仲唔放手我告你非禮呀!
佢即刻放手,佢扔番d碎銀比佢.佢就比番張$20我.

大家評下理!話哂我都係客人!見我後生推住個仔就係到恰我!
我已經都唔會去買野囉!本身我都唔鍾意佢個間野!
因為10幾年,個老闆同老闆娘都係驚死人會偷佢野咁!
仲要一句多謝都唔講!黑口黑面!
唔係新景執左,我都唔會幫佢買野呀!

大家小心...唉...

洋房

國民生產總值:93

Re: 黑店!良景福星文具店!

係咪HK bank隔離果間?? 我住左禁耐 都無注意文具店既名

大班粥對面果間我唔知店名 但系都OK呀~ 其實我覺得良景好似間間文具舖D人都唔好人~ 大班粥對面果間都OK, 就算街市果間都麻麻地

呢D服務態度真核人憎1

男爵府

國民生產總值:9684

嘩!咁衰的舖頭,都可以生存10幾年,真離譜.

該用戶已被刪除

洋房

國民生產總值:47

果間野的態度真係好差,試過一次以後都唔幫佢買野

珊瑚宮

國民生產總值:107291

2018勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

無辦法啦! 依家連"新景"都摺咗, 樓上報紙檔d野又唔齊, 變咗除咗佢都無第二間囉! 所以我都好少去佢到買野, 我寧願去"新墟"或行過去"建生"買都好, 再唔係去 "日本城" or "實惠"都好過佢啦, 因為佢地d野都唔平

依家講開先發覺原來呢到都有唔少住 "良景區" o既媽咪係到 我地要唔要開返個post係專for我地 "良景區"媽咪吹水o既地方呢

大宅

國民生產總值:2777

cmsm .

我見全職媽媽個度..有個山景..大興..良景既topic呀!!
不過我冇入去傾...我宜家點都唔會去福星店買野囉!!

我情願行去建生..等佢唔好以為自己梗巴閉..
你記唔記得個陣..
係惠康格離開左間叫'新誼嘉'係福星個老闆開嫁.
最後咪又係執左,抵死呀

男爵府

國民生產總值:9315

係呀, 我都覺得個老闆兩公婆好x寸, 因我每星期都會帶囡囡去佢門口度彈波波, 每次入去"唱"一元, 佢都將個d一元仙女散花咁要人地每個執 :cry: , 態度差到死, 耐可我個囡鐘意彈波波, 如果唔係我一定唔會去 :tongue:

[/url]

珊瑚宮

係咩 原來以前 惠康隔離個間都係佢地o架, 不過個間d人o既態度好d喎, 無依家呢間咁差

wincy_82 寫道:
cmsm .

我見全職媽媽個度..有個山景..大興..良景既topic呀!!
不過我冇入去傾...我宜家點都唔會去福星店買野囉!!

我情願行去建生..等佢唔好以為自己梗巴閉..
你記唔記得個陣..
係惠康格離開左間叫'新誼嘉'係福星個老闆開嫁.
最後咪又係執左,抵死呀

子爵府

國民生產總值:11106

你地好呀,我唔係住良景的,不過老公的大佬就係住良英樓,成日都有機會入去食飯/拜神呀咁,我想知果間不知所謂的"福星"正確位置係邊呀??等我係果個商場行下的時候避一避都好!!!!

珊瑚宮

係匯豐銀行隔離

野人好索子 寫道:
你地好呀,我唔係住良景的,不過老公的大佬就係住良英樓,成日都有機會入去食飯/拜神呀咁,我想知果間不知所謂的"福星"正確位置係邊呀??等我係果個商場行下的時候避一避都好!!!!

大宅

國民生產總值:4867

好媽媽勳章

cmsm 寫道:
無辦法啦! 依家連"新景"都摺咗, 樓上報紙檔d野又唔齊, 變咗除咗佢都無第二間囉! 所以我都好少去佢到買野, 我寧願去"新墟"或行過去"建生"買都好, 再唔係去 "日本城" or "實惠"都好過佢啦, 因為佢地d野都唔平

依家講開先發覺原來呢到都有唔少住 "良景區" o既媽咪係到 我地要唔要開返個post係專for我地 "良景區"媽咪吹水o既地方呢
舉腳贊成
快樂可人兒
:-DResults:

大宅

國民生產總值:2506

BK Milk勳章

果間野真係好衰....
彈波中左獎, 攞禮物好似乞甘.....
坐車仔壞左又唔理...
建生果間個哥哥好好多, 見d小朋友細, 會特登行出來比禮物

伯爵府

國民生產總值:16564

唔好意思,請問良景商場近住酒樓有間叫band one
活在當下

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.