意見反饋
義工
[2006年] 鞋仔

別墅

國民生產總值:902

鞋仔

大家好 我想問下大家會買什麼類型的鞋仔給囝囝囡囡穿呢?我今天行商場見到隻涼鞋仔好靚咁就買左給囝囝穿 聽人講dr kong的學行鞋好好,唔知係唔係呢?請給我意見。

男爵府

國民生產總值:5086

Re: 鞋仔

我推薦赤柱shoes 32 o既鞋仔,個底好軟,女仔涼鞋有包踭款,我買左兩對俾芯芯,一對包踭,一對有bi bi聲,兩對佢都勁like! 價錢亦唔貴,$79-89一對!

伯爵府

國民生產總值:16603

pinky 寫道:
我推薦赤柱shoes 38 o既鞋仔,個底好軟,女仔涼鞋有包踭款,我買左兩對俾芯芯,一對包踭,一對有bi bi聲,兩對佢都勁like! 價錢亦唔貴,$79-89一對!

請問多唔多男仔款呀?
星期五是無飯主婦日

子爵府

國民生產總值:11973

好媽媽勳章

好想去赤柱行下玩下.....

男爵府

ada:
男仔款都唔少,有大概十幾廿款(涼鞋),不過顏色就多數係d大路d o既choice, e.g.啡色,藍色!
記住買印有佢o地shoes 32字樣o既款,個底才夠軟身!因佢都有賣d唔係自己公司o既其他款!
仲有臨走記住check清楚size,因上次我同frined去買時,老闆娘大頭蝦俾錯左左右腳唔同size俾我個friend!同埋記得叫佢俾埋咭片,size如有問題可打返去叫老闆娘留定size俾你返去換返!

男爵府

KnN 寫道:
好想去赤柱行下玩下.....
KnN,
去赤柱可俾小朋友去埋遊戲室玩/圖書館睇書!

複式洋房

國民生產總值:339

我尋日崗崗去完赤柱買衫及鞋比恩彤,佢o個到真係好多野買,而且價錢都唔係好貴,記得買既時間同佢講係熟客介紹黎買,佢會私下平比你!
仲有赤柱有間超市佢有D BABY用品,如果佢減價比市面平D,大家入開去赤柱記得行咪超市呀!

子爵府

好媽媽勳章

係咪就咁話熟客就得, 唔使講xx 太嫁

男爵府

國民生產總值:5936

pinky 寫道:
我推薦赤柱shoes 38 o既鞋仔,個底好軟,女仔涼鞋有包踭款,我買左兩對俾芯芯,一對包踭,一對有bi bi聲,兩對佢都勁like! 價錢亦唔貴,$79-89一對!

wa wa wa....

有bi bi聲咁正呀? 我搵呢d鞋好耐都搵唔到呀!!!!
搵日去赤柱1轉先...

複式洋房

國民生產總值:339

唔須要講xx人介紹,你話之前係同個朋友黎開買,不過今次自己黎買,我同d朋友次次去親都係甘講,佢次次都平比我地!

chick chick : 如果你想買有聲鞋去街尾轉角位個間,佢有多款d同平d !

男爵府

sorry!之前打錯...
係shoes[size=x-large]32至o岩!

子爵府

好媽媽勳章

oh...
聽日去, o弟到我心cc...

別墅

國民生產總值:663

影d 款黎睇下, 得唔得
下次叫yantung幫我買

KnN 寫道:
oh...
聽日去, o弟到我心cc...

別墅

國民生產總值:902

有沒有picture 看下呢?

男爵府

芯芯果兩對,粉紅色係bi bi鞋,白色係包踭款!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.