跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

到泳季啦,紙泳褲

見到通告,會所的泳池將於5月1日開(我地呢度無室內池架 :-x ),一陣去買pack紙泳褲放響屋企,好天就可以帶阿B去浸水行下水禮了!!

Huggies紙泳褲

Birth -- 3.7 kg    1Y -- 11.1 kg   2Y -- 13 kg  3Y -- 16.3 kg   4Y -- 17.6 kg   4.5Y -- 19 kg  5Y -- 20.4 kg  5.5Y -- 20.8 kg   6Y -- 23 kg

禁止訪問

睛靈勳章

Re: 到泳季啦,紙泳褲

該用戶已被刪除

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

子爵府

朋友俾左件類似潛水衣一件頭的泳衣俾阿仔,係elle黎的,你可以去睇睇,應該男女合用。

Birth -- 3.7 kg    1Y -- 11.1 kg   2Y -- 13 kg  3Y -- 16.3 kg   4Y -- 17.6 kg   4.5Y -- 19 kg  5Y -- 20.4 kg  5.5Y -- 20.8 kg   6Y -- 23 kg

男爵府

好媽媽勳章

harubi,
hello記唔記得我,我上次party坐你隔籬. thank you for your 紙泳褲info,我正頭痛緊買乜泳衣畀亞女,又怕佢賴屎! 我諗紙泳褲有防漏邊賴咗都唔會漏出去?!
但亞女上身着乜好? 有乜提意?

複式洋房

bb真係可以游水牙...我都好想帶bb去呀...

係咪要揀d有bb池呀....驚唔驚佢隻耳入水/入到游池水...同被傳染到病病呀
[img align=right]http://b1.lilypie.com/wYJDp8.png[/img]

子爵府

ying2>當然記得啦, mika媽個friend嘛! 你個女咁靚女, 我個仔都好留意佢架...kakakaka...

我諗著件短袖t-shirt+紙泳褲就得啦...其實都係帶佢地去浸下水o者...t-shirt可以減少太陽曬到的地方...又唔怕冷親,當然一上水就要換件乾衫同包返條毛巾啦...

尋日去開青衣開party, 到watson's同反斗城諗住買pack泳褲仔, 點知仲未有...但我上次響lee garden果間mothercare就見到, 今晚去買...

[quote]
ying2 寫道:
harubi,
hello記唔記得我,我上次party坐你隔籬. thank you for your 紙泳褲info,我正頭痛緊買乜泳衣畀亞女,又怕佢賴屎! 我諗紙泳褲有防漏邊賴

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我樓下watson's同manning都有bor.

Harubi 寫道:
ying2>當然記得啦, mika媽個friend嘛! 你個女咁靚女, 我個仔都好留意佢架...kakakaka...

我諗著件短袖t-shirt+紙泳褲就得啦...其實都係帶佢地去浸下水o者...t-shirt可以減少太陽曬到的地方...又唔怕冷親,當然一上水就要換件乾衫同包返條毛巾啦...

尋日去開青衣開party, 到watson's同反斗城諗住買pack泳褲仔, 點知仲未有...但我上次響lee garden果間mothercare就見到, 今晚去買...
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

子爵府

eeb>真好!咁你買左未? 我放工先買!

eeb 寫道:
我樓下watson's同manning都有bor.

水晶宮

我未敢帶佢去游水呀,等佢開始唔驚沖涼之後先啦﹗

水晶宮

複式洋房

媽媽們,阿B三个月咋wor,可以游水啦?眼仔耳仔会入水wor
除左泳衣,仲要带什麽?水泡?
BB冲凉都捉实大人件衫,唔敢动,点同佢玩架?

子爵府

eeb>我個仔可能個姓有三點水...所以好鬼鐘水, 沖親涼都好開心, 一拎佢上水就喊!!

eeb 寫道:

該用戶已被刪除

男爵府

好媽媽勳章

我囡囡都鐘意沖涼呀,一放佢落水就不停踢水,可以我馱住佢時去游水! 係喎冇諗過佢對耳仔會濕,但都唔會浸個頭啦.
我諗住帶水泡.

harubi, 你個仔咁快想一腳搭兩船呀!

男爵府

我都想帶小b去玩水,不過唸住熱d先,6,7月個時先, bb差唔多6個月大個時, 而家都搵緊bb泳衣, 係尖沙咀海港城bb用品個層有一間見過有6個月左右的bb泳衣賣, 其他地方都冇

子爵府

ying2>識多個朋友O者,趁mika仲未識扭我個仔耳仔,要快D出去識多D女仔啦!kakaaaa....

ying2 寫道:

harubi, 你個仔咁快想一腳搭兩船呀!

男爵府

前幾日同仔仔去沙灘, 佢著住紙泳褲+短褲+T, 條總泳褲玩足成日都重ok, 無話平時d尿片有尿尿就"the", 我都係沙田mothercare買, 一包3片$25, 有SMLsize, 不過玩具反斗城都有得賣, 沙田個間就得返S size
▲諾情♀奸豬山莊▼
05-8-15, 諾情小b早3weeks趕住出黎, 為的是俾me me一個birthday^3^啜。 3.15kg重, 中size, 唔錯唔錯。
    小b要身體健康快高長大))

首頁

尾頁

跳至