自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

d藥驗到有火酒

今日新聞話屯門有個姓楊既私家醫生d藥驗到有火酒,有冇人知係邊個?仲話隻藥係透明,唔知係唔係比小朋友食o個隻氣管藥?如果係就太過份.

大宅

Re: d藥驗到有火酒

果個好似係兒科.
:-) :-) :-)

大宅

複式洋房

click here

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

呢 d 咩西 E 黎架. 好彩個小妹妹冇事.

其實閞藥關吾關配藥位姑娘事呢? E 生係開藥, 姑娘係負責配藥.

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

佢係屯門碼頭架! 我睇新聞時唔怪得之個名咁熟啦, 因為我都係住屯門既, 有時可能唔關晒個醫生事, 好多時都係護士處理得唔好, 所以診所護士都應該有專業培訓先啱!

大宅

豬丙豬丙......

大宅

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

男爵府

我自己覺得護士同醫生都有責任,而家見到護士執完藥都會比醫生 check check先再比病人 (我去過既診所係咁做),我覺得唔會唔關個醫生事囉。
淡而無味

大宅

Sadness 寫道:
我自己覺得護士同醫生都有責任,而家見到護士執完藥都會比醫生 check check先再比病人 (我去過既診所係咁做),我覺得唔會唔關個醫生事囉。
但係醫生唔會去試味架 wo 通常都係睇下個名認下d顏色,如果係丸會好d,因為粒丸有名嘛 !!!!! 不過,d姑娘無藥劑師咁專業配藥,所以我都覺得唔可靠 !!! 而且,我見過d姑娘比較年輕果d,態度唔多認真,都怕佢俾錯藥我 ~~

我留下果個試過問咩藥都唔知,我話我好清楚上次食過咩藥,佢仲要同我咬 ~~
我咪攞返黎俾佢睇,佢先唔出聲 !!!!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

首頁

尾頁

跳至