自由講場

跳至

首頁

尾頁

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

請問有冇試過用paypal轉返錢入香港中國銀行戶口…

洋房

Re: 請問有冇試過用paypal轉返錢入香港中國銀行戶口…

唔使收手續費. 不過你個 paypal 戶囗最好唔留錢過星期六. 還有你登記 paypal 用的credit card 最好在登記後取消佢, 免得它任意扣你錢 - 這是真的 (我親身經歷過 ) ! 還有好多 paypal 嘅衰嘢, 你可以去 www.nopaypal.com 睇吓, 你就知! 仲有美國電視都賣過佢啲衰嘢出嚟, 你去 youtube 找 paypal, 你便可以睇到, 有片為証! paypal 簡直太過份, 只用佢嘅不合理 user agreement, 便任意扣你戶口嘅錢 丶hold 你戶口 180日 所以用 paypal 時一定要小心呀!

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 請問有冇試過用paypal轉返錢入香港中國銀行戶口…

首頁

尾頁

跳至