意見反饋
義工
[2006年] 凝凝studio photos

大宅

國民生產總值:3536

大宅

國民生產總值:4978

Re: 凝凝studio photos

凝凝好好笑容呀 唔似你講到佢咁唔合作咁wor

佢揸結他坐個張櫈仔可以坐得咁定嘅,好型!

大宅

國民生產總值:3536

佢真係好唔合作架, 個攝影師哥哥話佢比較慢熱, 好少反應, 又jit都唔笑, 引佢引到好倦, 所以我覺得攝影師好勁, 咁都俾佢捕捉到咁多笑既鏡頭

佢坐係度彈結他個幾張我好鬼驚佢跌架, 不過佢都好定, 好鍾意d樂器, 好似真係識演奏咁, 俾佢激死

大宅

國民生產總值:3485

我唔敢比亞仔坐櫈仔影相,我驚佢個大冬瓜會look落地,你個女坐o係度打鼓超形

男爵府

國民生產總值:9945

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

sheena 4個半月時我都帶過佢去 123影架, 下一個月會去babyface 再影過......

凝凝好得意, 光頭妹好過癮 , 超 cute, 你遲d睇番就覺得佢呢個光頭造型好潮 !!! 哈哈 !!!
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.