意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 122|主題: 123771

貴妃vip

男爵府

國民生產總值:6296

貴妃vip

想問下有無人有貴妃VIP,有無折架?可否借個NO.用呀?THX!!

男爵府

國民生產總值:6855

Re: 貴妃vip

pm 咗比你啦

男爵府

homa. 寫道:
pm 咗比你啦

唔該曬你!

男爵府

crystaltochan 寫道:
[quote]
homa. 寫道:
pm 咗比你啦

唔該曬你! [/quote]
唔好客氣, 最緊要啱你用, 愈來愈靚

大宅

國民生產總值:3334

請問係邊度先用度VIP no. KA.......
我想買貴妃玉容膏.............
可唔可以PM VIP no. 俾我, 同埋邊度可以用.....Thanks!
homa. 寫道:
pm 咗比你啦

男爵府

好似貴妃玉容膏無得折架,有vip都無架.

男爵府

係呀, 冇得折架. 你一係買屈臣氏版, 等屈記做折先買啦

大宅

國民生產總值:4823

homa. 寫道:
[quote]

係呀, 冇得折架. 你一係買屈臣氏版, 等屈記做折先買啦

[/quote]

不過屈記個度買的玉容膏是溝稀左ga... d color 同質地同係yue wa counter買既有分別的, 我二度都買左, 個sales都係甘講.

男爵府

lovpucca 寫道:
不過屈記個度買的玉容膏是溝稀左ga... d color 同質地同係yue wa counter買既有分別的, 我二度都買左, 個sales都係甘講.

其實裕華個隻對油性皮膚會太lup, 同埋我都有問過2隻有乜唔同, 佢哋話裕華版有vit e, 會潤啲. 而屈記版就啱偏油性皮膚用, 我隻都用過, 但我就鍾意屈記版

別墅

國民生產總值:823

唔係喎!我今日去裕華買,買3樣8折,滿$500就可join VIP,以後買就78折!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.