懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

民房

Re: 唔知去私家照 "結構超聲波"幾多錢???

唔該晒妳呀!! shanshanbaby媽媽, 謝謝!!

大宅

畀面勳章 睛靈勳章

zoeho311 寫道:
唔該晒妳呀!! shanshanbaby媽媽, 謝謝!!

haha... 唔駛唔該...
咁你book左未呀?

民房

Hello shanshanbaby,

我 book 左lu , book 了7月7日 (這個時期正是第二十週), 吖....我好似忘記和姑娘說是照 4d 添(只是和姑娘說照結構, 咁我會唔會有得照 4d架呢???? 吖...多謝shanshanbaby 妳的關心

洋房

藍藍

我都Book咗5月17日毛醫生幫我照"結構超聲波",
你係咪照咗呢? 睇得啲內臟清唔清楚? 照得詳唔詳細?
照幾耐時間? 醫生會唔會話比你聽係男定女???

Thanks

JOANNA

[url=[url=http://www.baby-gaga.com/][/url

大宅

畀面勳章 睛靈勳章

zoeho311 寫道:
Hello shanshanbaby,

我 book 左lu , book 了7月7日 (這個時期正是第二十週), 吖....我好似忘記和姑娘說是照 4d 添(只是和姑娘說照結構, 咁我會唔會有得照 4d架呢???? 吖...多謝shanshanbaby 妳的關心

zoeho311,
唔駛同姑娘講照4D架, 醫生照結構 & 4D都係用同一部機之嘛, 如果醫生無同你照4D你咪提下佢囉...

首頁

尾頁

跳至