跳至

首頁

尾頁

男爵府

亞仔o係studio123影相好似女仔!!!

click here

呢個網上相簿得50張....
我亞仔影咗138張,本身我揀咗$388,38張相果個plan,
佢叫我加多$300,比哂138張相我,
各位o係studio123影相既媽咪,你地係唔係呀???

大宅

Re: 亞仔o係studio123影相好似女仔!!!

都唔係好似女仔啫, 幾靚仔呀, 好過我個女, 成個女扮男裝咁

我好鍾意你個仔既拳手同日本武士look, 好有型!

我都係加多$300要晒d相, 一共179張, 我唸呢d係聰明既生意手法, 而且影完又等睇相, 經已好倦, 仲邊有心機慢慢揀

大宅

I also add $300 to get all the photo

男爵府

唔係好似b女啫.......

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都 book 左 123... 不過未影... 亞仔影出來的效果都好令呀...

子爵府

我個仔仔都俾人誤以為女仔都試過...........有人話男生女相係好嫁喎
你仔仔好似好食得辣咁啵 ......
兩個都係我心肝定>3<

大宅

Helen, Miyukifong, & Doublei,

我都book左123, 3月尾因為阿b病要改期, 改到都唔記得左邊日, 我打算123打來提我再算lu。

我4月中去左***QUEEN & KING***影,結果要成7佰蚊落樓,只得12個影像, 仲要等一個月先有相簿同CD
(都唔知點降等咁耐)

我想問下你地係123係唔係即刻有CD

大宅

我都聽過男生女相係好的.
乖D聽話D&似女大左多數靚仔.
我女初生時都俾人誤會是男.
D相就有時男樣D有時女樣,真係忽然男忽然女.
而家女仔好多哪,再無人誤會.
可能有時真係咁岩一張半張相影得似姐!!

大宅

都唔係好似女仔啫...武士好型仔添
唉, 我阿女依家仲好似男仔呀 :-( 有人仲話, 唔見佢換片, 都唔知佢係女仔呀:-(
嘩, doublei 有成179張相咁多? 我都係得123張咋...

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

男爵府

123係即刻有CD拎走,但要等30mins
你同佢講你係0607佢會送多1個造型比你(4個送1個)=5
28張相送10張=38,$388

我覺得plan a已經夠,換太多衫bb會好累

click here

去bb情報站,佢有寫

別墅

你個仔好多頭髮, 睇起好似好大個咁, 公仔衫果個似似地女仔呀..靚仔啊!

首頁

尾頁

跳至