自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:身邊有冇肥妹真係可以好似細細粒既結局咁

我!我16x磅,而家大緊肚接近200磅!老公五呎七,得130磅!大家都係對方初戀,老公超錫我,專業人士,顧家好男人!

禁止訪問

BK Milk勳章

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

掉轉就有,
好似陌生人,一星期冇一齊食飯

珍珠宮

回覆:身邊有冇肥妹真係可以好似細細粒既結局咁?

我都係肥妹,16歲開始未試過無拖拍,未比人飛過,而且幸運地未遇過衰男人,個個都對我好好。到今天都係好朋友。

藍罐曲奇  我唔信你係肥妹  發表於 13-11-29 17:12
brainmum  ? 磅先  發表於 13-11-29 17:08

伯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

我識個肥妹配靚仔,個男仔仲好似有D錢嫁...

公爵府

SIUBKT 發表於 13-11-28 22:57
My盛LADY入面劇情好似太理想化,我身邊既男性朋友都會介意女仔身型
相反男仔肥就唔係一個大問題,樣同身型似 ...

唔係, 如果個女既性格好, 通常會吸引到d好愛佢既, 佢地男朋友/老公唔介意女仔身型, 佢地係肥到3xx磅, 成座山....

如果個女既性格唔好, 通常就唔吸引到

because you only see what you want to see
事實往往是殘酷的
它不會總是按照你所希望的方式發展

大宅

係街見過,但我諗佢地會成日比人望

男爵府

我覺得如果肥得黎衣著整齊,成個人比人感覺係企理,都不愁冇市場。有d身型欠佳,但完全不修邊幅,就算幾slim都會嚇走人。

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我住果度都見到有正常身型男配肥妹.
最緊要夾同真係鐘意, 外型無十全十美.

禁止訪問

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

有,佢地都好樂觀,同有自知之明

別墅

引用:肥都唔係問題,如果性格好嘅話.我識得一個,

原帖由 ChinoB 於 13-11-28 發表
肥都唔係問題,如果性格好嘅話.

我識得一個,無細細粒咁有分量,但性格奇差.而加都未發市.
我識一個同你既情況一樣,唔關肥唔肥,應該係性格問題,我識果個一樣性格好臭

子爵府

細細粒個角色其實人品唔錯,只係自細俾阿爸寵壞同無人願意同佢交心先令佢冚住保護罩做人

首頁

尾頁

跳至