意見反饋
義工

產前產後 今日: 4|主題: 240807

請問最近有無人搵岑德強醫生接生?

子爵府

國民生產總值:10813

請問最近有無人搵岑德強醫生接生?

唔知佢收順產/開刀幾錢呢? Thanks!

別墅

國民生產總值:732

好媽媽勳章

Re: 請問最近有無人搵岑德強醫生接生?

Ling0103 寫道:

bb06年10月出世,順產收$13000。因為我住三人房,所以收貴d,好似收多25%。

子爵府

applebb06 寫道:
[quote]

bb06年10月出世,順產收$13000。因為我住三人房,所以收貴d,好似收多25%。[/quote]

THANKS For your information.
咁佢接生好唔好呢? 因為我而家比佢做緊產檢. 都想搵佢接生.

別墅

好媽媽勳章

[quote]
applebb06 寫道:
[quote]

bb06年10月出世,順產收$13000。因為我住三人房,所以收貴d,好似收多25%。[/quote]

THANKS For your information.
咁佢接生好唔好呢? 因為我而家比佢做緊產檢. 都想搵佢接生.[/quote]

Ling0103,
我諗我比較好彩,岑醫生到咗產房15分鐘後,bb就出咗世啦!醫生有同我剪下面,可能打咗針,所以佢剪咗我都唔知 ,縫針時有小小感覺,但之後冇再痛。到覆診時,我問醫生縫咗幾多針,佢話一針。你放心啦!岑醫生係一個小說話,多做事的人,話哂佢以前响浸會駐診過,應該好有經驗,唔洗擔心!

子爵府

唔該晒你!

別墅

好媽媽勳章

唔該晒你!

Take care!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.