意見反饋
義工

自由講場 今日: 6947|主題: 1004586

跳至
【※有買 CROCS鞋給小朋友的媽咪,請小心啊!!!※】

禁止訪問

國民生產總值:7232

【※有買 CROCS鞋給小朋友的媽咪,請小心啊!!!※】

禁止訪問

Re: 【※有買 CROCS鞋給小朋友的媽咪,請小心啊!!!※】

伯爵府

國民生產總值:15883

Re: 【※有買 CROCS鞋給小朋友的媽咪,請小心啊!!!※】

子爵府

國民生產總值:10622

醒目開學勳章

呀媽教落,小朋友買鞋要fit 腳,唔係會好危險,又證明呀媽係o岩 :mrgreen:

男爵府

國民生產總值:5307

畀面勳章

我個仔上個月就係穿此涼鞋被捲進電梯罅隙內夾到腳,好彩我發現得早,即刻被我'蚊'番隻腳出黎,只是有小小腫,所以真係要小心呀。

禁止訪問

男爵府

國民生產總值:8788

嘩..好彩睇到呢個post....重想買對比個仔
[

版主

國民生產總值:72829

2018復活節勳章 2018勳章 KMALL特別版勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我一向都唔鍾意畀個女著涼鞋,小朋友唔識性,成日左踢右踢,一個唔小心踢中尖野硬野咁就死得•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

珍珠宮

國民生產總值:46690

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我又唔覺得有問題噃~~~~ 只要小心d就無事!!

小朋友搭電梯鍾意用隻腳去掃側邊d毛, 一唔小心就好易會"sip"住, 著咩鞋都出事啦!!! 好人好姐企得好地地又點會突然隙住?? 所以我覺得唔關著CROCS鞋事囉.

大宅

國民生產總值:3957

唔小心著咩鞋都有事啦

雲師奶 該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:1169

我總覺得對鞋似監犯鞋

子爵府

國民生產總值:12706

其實, 我個人覺得唔關著咩野鞋既事,
如果成日搵隻腳仔四圍撩既, 咁就算著對鋼鞋都無用啦~
只不過係咁o岩呢款鞋既塑膠料太軟身,
如果將隻鞋直接磨落d電梯既旁邊, 就真係會被夾到架~
所以, 著乜都好, 自己小心d, 唔好俾小朋友隻腳四圍撩囉~

寶石宮

國民生產總值:366519

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

agree

Panny8856 寫道:
唔小心著咩鞋都有事啦

水晶宮

國民生產總值:64909

叻叻勳章 畀面勳章

貝貝 寫道:

我覺得小心既應該係扶手電梯同小朋友囉...留意小朋友腳仔唔好企咁邊...唔好周圍郁...根本就唔會發生呢d事...其實呢d事時有發生...只係因為呢個牌子...比d傳媒做新聞

https://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=968195&forum=162#16411284

大宅

國民生產總值:1660

500kb 寫道:
我總覺得對鞋似監犯鞋

me too

大宅

國民生產總值:1384

我無想過要買比小朋友,
不過我自己就有一對

水晶宮

國民生產總值:64909

叻叻勳章 畀面勳章

YuYuMother 寫道:

小朋友搭電梯鍾意用隻腳去掃側邊d毛, 一唔小心就好易會"sip"住, 著咩鞋都出事啦!!!

係呀...我見過好多大人都係咁...可能佢地當個邊係鞋刷...頭先先見過女人係咁刷...佢仲唔係刷鞋邊...係刷鞋底...一D公德都冇

D人有D乜野事只會話人地扶手電梯整到佢...分分鐘要人賠償添呀

子爵府

國民生產總值:14365

多謝提點

該用戶已被刪除

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.