烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

有冇人買過呢隻TEFAL烤爐?

名稱: TEFAL 電 烤 爐 TG5210
原價: HK$888.00

說明:
火 紅 點
無 煙 煮 食
無 油 健 康 烹 調
保 用 期 : 一 年

請問燒出黎的食物係咪好似BBQ咁?

子爵府

Re: 有冇人買過呢隻TEFAL烤爐?

TEFAL Excello Electric Grillbbq$500-600dGrill~ :lol:

琥珀宮

親子達人勳章 畀面勳章

呢隻野我家姐買左, 我都有去試過, 我覺得好似好多油彈出黎咁, 同埋載水個盤一唔夠水就會好煙, 食完之後仲覺得個身好勁油煙味!!

而家呢部野已經比我家姐塞左係廚櫃唔知邊個位, 好在我當時無買!

禁止訪問

珍珠宮

我就係睇佢介紹好似好正所以想買番部 乜唔係我而家講呢部呀? 我以為一樣添! :-P
happykklam 寫道:
TEFAL Excello Electric Grillbbq$500-600dGrill~ :lol:

珍珠宮

吓! 蘇絲黃又話好正! 我以為佢介紹得都應該幾好添!
redelmo 寫道:
呢隻野我家姐買左, 我都有去試過, 我覺得好似好多油彈出黎咁, 同埋載水個盤一唔夠水就會好煙, 食完之後仲覺得個身好勁油煙味!!

而家呢部野已經比我家姐塞左係廚櫃唔知邊個位, 好在我當時無買!

珍珠宮

我成家都超愛bbq,所以想買部響屋企,唔駛下下出去燒。
火石 寫道:
我家中都有一部呀!
直情當佢係鐵版燒咁用囉,
而燒出來的, 係好似bbq 咁
鐘意食鐵版燒, 會鐘意囉

禁止訪問

珍珠宮

你就好啦!!!! :-P :-P 搞到我心思思想即刻買部返歸. 你部響邊度買? 幾錢?
火石 寫道:
macca

夏天係屋企食,
開著冷氣, 又唔洗出街,
又唔洗俾咁多錢,
同火鍋一樣, 鐘意燒乜就燒乜,
的確好正的,
....哈哈....俾你搞到我又心思思,
今晚又想食添,
去買料先,
反正今日天氣涼涼地,
順便煲定付竹糖水,

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至