意見反饋
義工

自由講場 今日: 75|主題: 1005269

跳至
北角 - 買雞蛋仔 - 是否好好味

大宅

國民生產總值:1412

北角 - 買雞蛋仔 - 是否好好味

昨日去到北角 , 見到有好多人排隊買雞蛋仔, 我都好想去買下來食呀, 但係見到好多人排隊之後就冇買喇, 唔知係咪真係咁好食呢?

大宅

國民生產總值:2158

Re: 北角 - 買雞蛋仔 - 是否好好味

我去北角的話,我都會買來食架,都排幾耐架,好食過第二到買果d囉,香d有旦味d囉,我自己覺得咋,
[

子爵府

國民生產總值:11319

我覺得好味呀!!! 不過太多人啦..

珍珠宮

國民生產總值:42397

畀面勳章 BK Milk勳章

個正確位置o係邊架 ??
有時我都會去north point, 都好想try~~

別墅

國民生產總值:746

其實tst都開左間分店架~
我覺得d味道都一樣~

複式洋房

國民生產總值:248

Nix1828

琴行街

click雞蛋仔

大宅

國民生產總值:3860

最係幾好味家! 外脆內軟...

子爵府

國民生產總值:11319

我每次買都會叫佢地畀埋個d脆脆我架... 好好味呀!

大宅

國民生產總值:1455

阿蘇話西灣河太安樓內果檔重好味,我有一次專程搭十幾蚊車去買,但要排十幾二十個人,終於放棄,去

公爵府

國民生產總值:28627

2018復活節勳章 2018勳章 畀面勳章

好多人食完都媽媽声呀,我都試過真係吾得.
北角開好食好多,灣仔都有分店,琴晚先食完.一絕
[quote]
HH 寫道:
阿蘇話西灣河太安樓內果檔重好味,我有一次專程搭十幾蚊車去買,但要排十幾二十個人,終於放棄,去
HIMMAMA3  男爵府

大宅

國民生產總值:1412

我只知道係北角地鐵站 b3 出口轉右行 1 - 2 個街口到 (唔記得 1 個定 2 個街口), 你要看右面看, 近馬路的, 你會見到好多人排隊個度就係喇.

子爵府

國民生產總值:10722

醒目開學勳章

試過冇咩特別,仲要排好耐隊

珍珠宮

國民生產總值:42397

畀面勳章 BK Milk勳章

thx ~ 小羽 ~
north point都仲識搵下......筲箕灣就真係唔識點搵啦!!
我係kln人, 通常都係食 tst 嘉連威老道~~都已經覺得好食架啦, 人地話近山林道又有一間又係好食既....我都食過....都唔錯架....

小羽 寫道:
Nix1828

琴行街

click雞蛋仔

公爵府

國民生產總值:25571

2018母親節勳章 親子達人勳章

我住北角。。。我食過。。。我個人認為:不外如事啫。

位置係"港運城"隔離!
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;天眼昭昭,報應甚速

翡翠宮

國民生產總值:89312

2018勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

一般啦, d 爐邊[痴]住晒 d 蛋漿, d 阿姐手勢又[那西], 好似好趕時間咁. 可能多客卦. 我就吾推薦勒. :-| :-|

大宅

國民生產總值:2959

[quote]
HH 寫道:
我家有兩隻大烏龜

男爵府

國民生產總值:8395

係呀,一定要趁熱食,好正!

rebeccalols 寫道:
最係幾好味家! 外脆內軟...

複式洋房

國民生產總值:320

唔係特別好食, 比出面係好些, 不過唔係傳聞咁講勁好食, 係出面個d太差者..都係以前個d正宗d..
不想醒也不想睡

侯爵府

國民生產總值:23081

星期六係298電腦廣場隔離有間舖寫住"北角雞蛋仔", 唔知係咪真係北角

子爵府

國民生產總值:13373

[quote]
chrisunkub 寫道:
[quote]
HH 寫道:

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.