意見反饋
義工
跳至
[2007年] BB而家著咩碼既片片呀?

大宅

國民生產總值:3394

畀面勳章

BB而家著咩碼既片片呀?

各位0701既BB而家著緊咩碼既片片呀?
我B女仲係著緊pampers既S碼咋 :-( ,
咁你地呢

別墅

國民生產總值:540

Re: BB而家著咩碼既片片呀?

囡囡都係著緊s碼

男爵府

國民生產總值:6734

畀面勳章 環保接龍勳章

我個b穿goon s碼,而pampers都係s碼....

伯爵府

國民生產總值:16104

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

pampers s碼

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:8248

好媽媽勳章

pampers M碼, 2個幾月開始着.

大宅

國民生產總值:1054

pampers S碼, 依傢得12lbs 剛3個月你地幾多磅呀
柏熙樂園<== click here

子爵府

國民生產總值:10611

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

阿仔家陣3M1W接近17lbs,著緊GOO.N及unicharm中碼。

Birth -- 3.7 kg    1Y -- 11.1 kg   2Y -- 13 kg  3Y -- 16.3 kg   4Y -- 17.6 kg   4.5Y -- 19 kg  5Y -- 20.4 kg  5.5Y -- 20.8 kg   6Y -- 23 kg

大宅

國民生產總值:3280

亞b而家兩個幾月,用開pampers同GOO.N既S碼,不過近哩兩日發覺GOO.N條片越著越低腰,同佢換M碼,又覺大得滯,加上天氣開始熱,著大塊片又怕焗親佢,唉,又到轉size既尷尬期,真係唔知著S碼好定M碼好??

民房

國民生產總值:34

M size. Two mths & 3weeks

大宅

國民生產總值:2314

冬日勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章

Pampers size M.

別墅

國民生產總值:750

嘩~~好強勁呀!!!!!
我e生女同識個fd個女...7個幾月先得17磅咋~
我用緊petpet中碼~bb 30號先3個月大..而家13磅~

Harubi 寫道:
阿仔家陣3M1W接近17lbs,著緊GOO.N及unicharm中碼。

男爵府

國民生產總值:6095

畀面勳章

pampers 細碼,但好似有d緊喇,我諗係時候換中碼了
平平安安  快快樂樂  健健康康

男爵府

國民生產總值:9752

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我個仔而家 3 個月,著緊 fitti 中碼,都著左個零月,
2 個月個時差唔多 14 磅,而家唔知,因為冇磅過

別墅

國民生產總值:545

Harubi,

你重記唔記得我呀? 你亞b重得好好呀, 我個囡宜家先得6.62 kg 咋.

複式洋房

國民生產總值:169

我囡囡2個月時都有12 磅,e 加 4 個月用 pampers L 碼 la...下星期打針先再磅...

大宅

國民生產總值:2685

我阿女都系著緊 pampers M碼,但系個大脾位"COOL"到有條痕啦,腰圍位就仲好闊

公爵府

國民生產總值:25121

2018勳章 畀面勳章 陪月勳章

我阿b的情況都係咁, 有條痕... 都唔知用大碼定中碼好?!

大宅

國民生產總值:3331

我個囝4個月著nepia m碼
我有二個小寶貝, 歡迎入黎探下我對豬仔豬女~~ : http://hk.myblog.yahoo.com/alicechan914/

男爵府

國民生產總值:8248

好媽媽勳章

unicharm M size. weigh 14.5lbs.

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.