在職全職

跳至

首頁
34567...16

尾頁

別墅

Re: 想發洩自己情緒既人入來

如果係堅就妤,我都想幫補吓唔駛吓吓睇D哀老臉色!!

大宅

d男人真係好煩,湊足一日個仔,放工有時叫佢睇下個仔,好似我想去沖涼,叫佢睇住個仔一陣,佢答好呀,但就對眼只係腸住部電腦,個仔就係地下玩,個仔爬到去d危險地方佢都唔知,等我次次都要話佢,沖個涼都要趕頭趕命,嫁比佢要做工人之餘仲要應酬埋佢亞爸亞媽,真係煩死,我成日都同佢,我係嫁比你唔係嫁比你d屋企人,

大宅

jesswong218 寫道:

Dc6實有藉口!天生口嗅!
鐘意時咪講D好聽說話妳聽
唔鐘意時咪黑口黑臉兼少妳!
各位媽咪!家陳我試緊一個專睇電郵網站(有錢收)
如果係得!我立直通知大家!(但要等一段時間!因要睇一定數目)如果係堅架!咁味可以幫補吓!唔駛吓吓睇D廢柴臉色!
哈哈哈

有d"今"野又幾好wor
http://hk.myblog.yahoo.com/shadowlau15/
make -up shadow photos

大宅

咁多位,
聽日又係假期喇!今日一早,我隻佬已經同我講佢聽日放假,我咪第一時間同佢講,我唔會比機會佢去街囉!佢即時話點解呀?唔得囉!豈有此理丫,我一個星期七日都係响屋企湊女,佢一放假就去街,離哂譜,等我聽朝一早噪醒佢,等佢冇覺好瞓,睇下佢仲去唔去到街!哈哈!

大宅

LAMSON媽
算吧!妳要好似我咁!我同個女好似個影一樣!
我去邊!做乜野!都跟實我!痴實我!連啊屎都一齊
D6299話我做成壞習慣!
你估我想架! 成屋D人唔係污糟邋遢就係廢柴 !

jessica-mei
妳叫佢冇假放!佢感覺就係被人扣勤工獎一樣 :-( :-( :-(
shadowiau15 & yvonne22
我已經試左第15日!有一間夠數目報上!
我英文有限公司 我大約知道!一個月結數!
約不足此數目!就堆積下次!
現在等他(電郵公司)!寄來的票!
希望真是堅的!
大家等我來做開荒牛

我現在都是一邊上網一邊睇電郵
呀!
祝:
大家
[size=large]四月初八佛旦
[size=xx-large]一切煩惱盡除
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

民房

Lamson媽,

我都有同感, 只不過6299都好好, 反而係嫁左俾個仔,
因為佢成日乜都唔唸, 依家淨係佢要返工咩?
我同佢一樣,又返工, 返學, 明天仲冇假放, 因為勞工假無佛旦放, 但佢就同我講, 今晚上大陸揼骨睇波, 真sofu...

jessica,
你真係會一早嘈佢, 我通常放假都俾佢瞓到11,2點先起身,
但我就1星期做足7日, 唔知為乜???
明天仲要返半日正職, 再返半日part time, 希望可以搵多d,
因為阿囡返學d開支好大, 我想儲多d, 早日退休, 唔好指意隻老啦, 佢個腦都唔知幾時先生埋...

大宅

其實我想問點解你地會容忍到個c6返大陸既,可能我聽得太多大陸個d野啦,所以丟絕對唔得,如果有一日我個c6話要同d朋友返大陸而又唔肯同我去秩話,我想一定會家變 :-( :-( :-( :-(

珍珠宮

好媽媽勳章

其實有時我c6同事叫佢上大陸按摩,,我都唔鍾意嫁!
佢都知我唔鍾意,,我實會發脾氣添,,
我諗佢都係同過同事上過兩次,,cos有同事唔做我先俾人上,.
費事佢d同事又o係度話我呢樣唔俾果樣唔俾啦..
不過之後佢都無再去,,就算要去,,
我會叫佢搵佢d家姐一齊上or我陪佢去就得囉
我係忍唔到嫁..點知上去除左按摩仲有咩嫁
我有兩隻大小魔怪""

大宅

哈哈!我今朝九點幾叫我隻佬睇女呀!初初佢都唔願意架,我話好肚餓,係咪連食都唔比食呀?佢就話睇喇!佢問我平時我點食野,我咪話,一係唔食,一係由得個女喊囉!唔係點呀!咁我就慢慢食,食咗成個鐘,哈哈!

大宅

講樣野比你地知丫!响我大肚嗰陣,我隻佬有日竟然同我講,老婆:不如你比錢我去叫雞啦!我話:嘩!你有冇搞錯呀?女係你叫我幫你生嘅,冇得搞就叫我比錢你去叫雞!黐線架!咁不如你申我兩腳,再簽紙離婚,咁你咪去叫餐飽囉!你地話佢係咪顛丫!

珍珠宮

好媽媽勳章

jessica_mei

佢好認真同你講定同你講笑咋
我有兩隻大小魔怪""

大宅

jessica_mei 寫道:
講樣野比你地知丫!响我大肚嗰陣,我隻佬有日竟然同我講,老婆:不如你比錢我去叫雞啦!我話:嘩!你有冇搞錯呀?女係你叫我幫你生嘅,冇得搞就叫我比錢你去叫雞!黐線架!咁不如你申我兩腳,再簽紙離婚,咁你咪去叫餐飽囉!你地話佢係咪顛丫!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

大宅

講真丫!男人嘅野,點知佢幾時真幾時假丫,成日以為佢講笑,佢就同你講佢認真架!當你覺得佢講真時,佢又話講下笑啫,唔駛咁認真嘅!可能佢個心係咁諗,想做,講出嚟睇下我有咩反應先啫!然後對正下策,見你冇乜反應就做囉! :tongue: :tongue: :tongue:

大宅

對呀! 對呀!
講真丫!男人嘅野,點知佢幾時真幾時假丫,成日以為佢講笑,佢就同你講佢認真架!當你覺得佢講真時,佢又話講下笑啫,唔駛咁認真嘅!可能佢個心係咁諗,想做,講出嚟睇下我有咩反應先啫!然後對正下策,見你冇乜反應就做囉! :tongue: :tongue: :tongue:

今日真係焗9氣!
妳哋話係咪痴9線!唔想講爛口都要爆出來

我同亞女食更飯!條仆街死62係間房到噴殺蟲水!頂你個肺咁多人死唔見你死!正仆街!快D仆街死

正一冇9腦

大宅

我老公仲痴線啦~~~

個個訓曬覺, 佢就係個toilet及kitchen噴殺蟲水, 屋內d門及窗都關曬, d殺蟲水會fly入睡房到架, 大老...會死人架!

都無腦既, 個腦都唔知生咗落邊到地方, 係人都知唔可以感做啦~~ 正係佢一個感做, 我死咗去好過. 又把d頭髮及tissue掉曬落d座塔到, 好易曝屎渠架嗎....

文化背景唔同, 真是難溝通.

係唔係要搵通渠老去通一通佢個死人腦呢??

對呀! 對呀!
[quote]

今日真係焗9氣!
妳哋話係咪痴9線!唔想講爛口都要爆出來

我同亞女食更飯!條仆街死62係間房到噴殺蟲水!頂你個肺咁多人死唔見你死!正仆街!快D仆街死

正一冇9腦 [/quote]
露 絲  

大宅

我發覺!家下D男人!嗰腦有D問題 ?-(
今晚我同個c6嘈!我同亞女聽日搬去我亞媽到住!
廢事理D廢柴!真係好鬼焗氣!
:-( :-( :-(

大宅

jesswong218,
閙得多, 真是無用的. 好似我c6禁, 未當我透明囉, 你有你講佢有佢關買隻耳. 有咩忍'門', 佢第一時話因為你禁禁禁...點點點....咩咩咩... 所以佢先禁之嗎.. 佢地都痴痴地架....

講得arm, 廢柴黎架, 一把火燒都燒唔著, 一d用都冇.

我發覺!家下D男人!嗰腦有D問題 ?-(
今晚我同個c6嘈!我同亞女聽日搬去我亞媽到住!
廢事理D廢柴!真係好鬼焗氣!
:-( :-( :-(
露 絲  

別墅

希望真是堅的

shadowiau15 & yvonne22
我已經試左第15日!有一間夠數目報上!
我英文有限公司 我大約知道!一個月結數!
約不足此數目!就堆積下次!
現在等他(電郵公司)!寄來的票!
希望真是堅的!
大家等我來做開荒牛

大宅

我病了1個星期啦~~重病未好呀~~~ :-(
http://hk.myblog.yahoo.com/shadowlau15/
make -up shadow photos

大宅

jesswong218,
你點呀? 下咗道氣未呀?
露 絲  

首頁
34567...16

尾頁

跳至