跳至

首頁

尾頁

別墅

請問大家有無胃口食飯?

dear all,
而家13 weeks,但個胃成日都頂住頂住,仲有作嘔作悶,只可以小食多餐,咁樣好似仲易肥喎?咁快重o左成 10 磅...你地有無胃口呀?
amie

男爵府

Re: 請問大家有無胃口食飯?

我之前只係冇乜胃口, 但由十四周開始(早幾日), 就一食完野就反胃反到想嘔, 好辛苦:-( , 乜唔係三個月打後會C服D既咩 上胎完全冇問題, 食得

大宅

我都無乜胃口食飯呀! 以家15weeks, 返而輕左幾lbs

大宅

aiya,我仲岩岩開左個新話題講衣樣野tim.我15weeks, 又係冇胃口,覺得好奇怪...

複式洋房

以家15weeks, 都係輕左幾lbs! 特別在晚餐無胃口及反胃~
?-(
http://hk.myblog.yahoo.com/warmwing_b

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

而家15週6day,算係有胃口食野,但唔食得多囉,dinner只係食得半碗少d ge飯,超過半碗就飽到飛起,食送都係食得好少!
只慘就係食得少野都唔覺肚餓,因我好想食返多d野肥返多d!而家仲瘦過未有bb前!

大宅

依家15weeks 5days,早餐無乜胃口,但都要食一隻蛋同一盒鮮奶,午餐同晚餐都正常,可以食晒成碗飯

別墅

依家13 WEEKS ,只係冇乜胃口,冇嘔!上胎完全冇問題, 仲好食得tim. 磅就冇磅過, 應該差不多啩!

別墅

dear all,
我今個week係14 weeks,但都係無咩胃口,整係鍾意食「出前一丁」咋,但唔可以食咁多嘛!
amie

大宅

touchwood!我的胃口暫時都ok,不過食得唔多,所以上星期去檢查時,醫生話我輕了,可以的話就食多少少。唉!不過食唔到太多我都無辦法

大宅

現15w, 同未有bb前一樣食到一碗飯, 不過送就食少咗, 唔係太想食送 :tongue:

大宅

我都有胃口...食到野囉...
不過唔係樣樣都想食...
有時食完都頂住頂住咁...

民房

胃口一般...但lunch嗰餐好少少...夜晚就通常食唔到好多嘢...都係食吓餸咁囉:wink:

amiechan,

"出$一丁"真係冇乜益...好多"納"...真係要食既話就最好過一過冷河...口感就當然冇咁爽..."諗"啲囉...

zachu,

你幅相係咪你囡囡嚟架? 佢好qute似mix呀 :mrgreen:

大宅

SiuQ,

Thx! 張相果個係我個囡...而家9個幾月...
個個都話佢似mix...因為我老公都似mix

大宅

最近胃口好左d,不過又係要少食多餐,好麻煩!
之前可以食既出前一丁,牛肉,呢排又唔想食,d口味成日轉來轉去,都唔知自己想點 ?-(

首頁

尾頁

跳至