意見反饋
義工
[2007年] 我家大小姐明天回家啦!!!

侯爵府

國民生產總值:20529

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

我家大小姐明天回家啦!!!

我個女於21號零辰在廣華出左世啦!!!
體重3.18公斤, 即大約6.99磅
一切託賴,正常~~~
我明天會請半日假去接老婆同埋女女~~~
到時在放相上黎啦!!!

男爵府

國民生產總值:6637

Re: 我家大小姐明天回家啦!!!

恭喜晒~ 等睇相 :-P

伯爵府

國民生產總值:18595

醒目開學勳章 BK Milk勳章

恭喜恭喜!

別墅

國民生產總值:862

ankle,
恭喜你呀, 想問廣華 lunch探病時間 , bb係咪會放係育嬰室ka? 定放係媽媽身邊 ? 如放係育嬰室, 係咪探病親友可以隔住玻璃見到bb? 定係見唔到ka? 唔該 !

大宅

國民生產總值:2113

佢會交bb俾你自己照顧架啦,成日係你身邊

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

bebefoods 寫道:
ankle,
恭喜你呀, 想問廣華 lunch探病時間 , bb係咪會放係育嬰室ka? 定放係媽媽身邊 ? 如放係育嬰室, 係咪探病親友可以隔住玻璃見到bb? 定係見唔到ka? 唔該 !

多謝你先~~
廣華探病時間係: 1-2pm 同 6-8pm
BB 會俾你自己湊,
親友可抱佢的~~~

別墅

國民生產總值:862

唔該哂你地

大宅

國民生產總值:3892

恭喜晒呀

侯爵府

多謝晒!!!
得閒去我個女的網看看喇!~~~

大宅

國民生產總值:1759

your baby is so Q
恭喜
Take more photo la~

侯爵府

謝謝!!
你個女而家都好得意呀!!!!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.