意見反饋
義工
跳至
[2007年] 好書推介!

大宅

國民生產總值:2082

好書推介!

近期朋友從台灣買了一些BK mummy介紹的育兒書!看了發覺很有用!尤其BB俾家人揍的人(like me)!我打算俾62,99 睇!!
1.天才保母Jo
2.孩子的成功99%靠媽媽

另我在網上訂購了一些幼兒遊戲書,遲D post 比大家玩吓?

大宅

國民生產總值:1511

Re: 好書推介!

Thanks.

複式洋房

國民生產總值:282

實在太好喇...我一路都搵緊有關幼兒遊戲D資料
可以同bb玩多d不同遊戲

好期待啊!!!!!
[img align=right]http://b1.lilypie.com/wYJDp8.png[/img]

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:1353

叻叻勳章 畀面勳章 爸B勳章

Thanks!!

大宅

國民生產總值:1014

yanyuenbb:

WOW! THANK YOU SO MUCH!!!

我都睇好多育兒書.. 正想找講關於教導佢果D書..

仲有呀, 果個保母JO, 我認得佢, 佢咪明珠台有做"BB保你大" 果個, 佢真係好惦... 正...我即買!

大宅

個枕有個扣,扣實佢就得嫁啦,不過我而家買咗張 BB櫈仔比佢坐!坐住同佢玩!唔成日抱!!
http://www.bumpto3asia.com/index.php/Product/53.html?PHPSESSID=20b236b17d193aab8559c930304b9e56

另,我冇Scanner 呀,用相機影本書得唔得嫁!!

民房

國民生產總值:71

期待
yanyuenbb
[img align=right]http://b1.lilypie.com/idYyp8.pngc[/img]

大宅

國民生產總值:1568

大宅

yanyuenbb:
我想問下你買個張椅係唔係喺呢個ADDRESS買架?請問其他地方有無得買架~因為我都想買張比我個女~~ :lol: :lol:

大宅

國民生產總值:3331

THANK YOU VERY MUCH.
我有二個小寶貝, 歡迎入黎探下我對豬仔豬女~~ : http://hk.myblog.yahoo.com/alicechan914/

大宅

國民生產總值:1085

yanyuenbb 寫道:
近期朋友從台灣買了一些BK mummy介紹的育兒書!看了發覺很有用!尤其BB俾家人揍的人(like me)!我打算俾62,99 睇!!
1.天才保母Jo

另我在網上訂購了一些幼兒遊戲書,遲D post 比大家玩吓?

Thanks!

Where can I find these books in HK?

大宅

BEBE913 寫道:
yanyuenbb:
我想問下你買個張椅係唔係喺呢個ADDRESS買架?請問其他地方有無得買架~因為我都想買張比我個女~~ :lol: :lol:

Mothercare / Toysrus

大宅

Sweetiebaby723 寫道:
[quote]
1.天才保母Jo

Thanks!

Where can I find these books in HK? [/quote]

你可以試吓page one/三联!
但我在台灣網上書店買的!我total買咗9本育兒書大約$82一本(連運費),又唔洗出去揾!三日就收貨啦!

大宅

yanyuenbb:
thx~我想問下幾錢架??貴唔貴呢??

[quote]
BEBE913 寫道:
yanyuenbb:

Mothercare / Toysrus [/quote]

男爵府

國民生產總值:5653

醒目開學勳章

可否比個網上書店既address出黎呀!

[quote]
Sweetiebaby723 寫道:
[quote]
1.天才保母Jo

Thanks!

Where can I find these books in HK? [/quote]

你可以試吓page one/三联!
但我在台灣網上書店買的!我total買咗9本育兒書大約$82一本(連運費),又唔洗出去揾!三日就收貨啦! [/quote]

大宅

www.books.com.tw

另,我已經影咗for 3-6 months BB的遊戲 (用DC影), Quality 可能唔係太好,有興趣就PM我啦,send 去你地email? 不過個file size 可能会大D!因為係JPEG format!!OK?

男爵府

醒目開學勳章

already pm u, pls check.

男爵府

醒目開學勳章

可否分享下你買咗邊9本書呀?邊本好?

複式洋房

國民生產總值:282

yanyuebb,

我都pm左啦..pls check
好期待啊
[img align=right]http://b1.lilypie.com/wYJDp8.png[/img]

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.