興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想用手機響大陸打返香港,出咩咭先最抵?

大宅

Re: 想用手機響大陸打返香港,出咩咭先最抵?

係電訊數碼到出一咭兩號

男爵府

出一咭兩號要幾錢呀?因為唔係成日上去架咋~

大宅

咁不如你去中國联通出一張一咭兩號既儲值咭, 我818再話你知.

男爵府

羊咩囝 寫道:
咁不如你去中國联通出一張一咭兩號既儲值咭, 我818再話你知.

thx

男爵府

羊咩囝:

等著你的消息.........

洋房

唔係成日用,不如買張一咭兩號,或者神州行咪仲好, 張咭買120元, 有50元話費

大宅

CLICK here 電訊收碼

珍珠宮

睛靈勳章

一卡三號是否可以從大陸打返香港,接收內地電話可以嗎?同神州行有咩唔同,唔好意思我係這方面白痴一名

民房

u can apply IDD007, it has promotion for dial idd to world wide have 300mins per month (including hk mobile dial to all country, dial back to hong kong) now , this promotion will finish at the end of June 2007.

it's 100% free if you dial not over 300mins per month.

and u can use after 2-4 hours after you apply.

首頁

尾頁

跳至